Женските лъжи при раздяла

Женските лъжи при раздяла

1: Не мисля, че си подхождаме и не мисля, че нашата връзка има бъдеще. Какво означава: Не съм достатъчно задоволена от сексуалния ни живот или от твоето положение в обществото, ето защо не си представям един ден да се омъжа за теб. Истината е, че това доста често се случва - има неща, които ви подсказват, че нещата няма да просъществуват. Тогава няма никакъв смисъл да давате подробности и се надявате, че всичко е ясно.

1804219

2: По-добре е да си останем приятели Какво означава: Вече не ме привличаш сексуално Ако кажете на някой подобна реплика, това означава, че го цените като човек, но не сте сигурни, че привличането между вас някога ще бъде факт.

3: Изглежда, че се занимаваш с доста неща и аз не се чувствам като приоритет за теб Какво означава: Ти работиш прекалено много Когато достигнем определена възраст се оказва, че работата не е целият ни живот и трябва да помислим за нещо по-значимо като семейството и човека до нас.

1804216

4: В момента не съм на такъв етап от живота си, в който искам връзка Какво означава: Не искам връзка с теб Много рядко се случва ние, жените, просто да искаме да сме сами и самотата да не ни притеснява. В повечето случаи ако имаме такива желания, те са свързани с неподходящ човек.

Зодиите говорят красноречиво: Обича ли те?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2016/09/18/zodiite-govoriat-krasnorechivo-obicha-li-te.315818?utm_source=facebook&utm_campaign=vm_group&utm_medium=post

ключови думи:
жена лъжа раздяла

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май