Ефектна празнична прическа за нула време

Панделка от коса
Ефектна празнична прическа за нула време

О, да! Дори няма да разберете как са дошли празниците – толкова неусетно ще пристигнат. Затова е разумно още сега да си събирате в "торбата" добри идеи за различни празнични прически. Следващата е точно такава. По принцип, тя е добре да се прави в топло време (през лятото), когато ще стои фиксирана за по-дълго. Но не се тревожете: със сигурност ще издържи и една по-студена зимна вечер.

Та, днешното предложение е именно за панделка от коса - не такава, каквато сте виждали на върха на главата на популярната изпълнителка Лейди Гага, а с една идея по-различна. Вероятно ще ви е трудно да реализирате сами панделката, но винаги можете да си потърсите стилист-коафьор на "свободна практика", който да ви помогне.

Стъпките за направата на тази готина празнична прическа са идеално описани в следващото видео. Всъщност, същинският инструктаж започва малко по-нататък в клипа и е доста кратък, но това само показва колко лесно се прави настоящия проект.

Така че гледайте внимателно и се учете:

Както забелязахте, няма кой знае колко философия в осъществяването на процедурата. Трябват ви само няколко фиби, за да защитите панделката от разпадане. Въпросното оформяне със сигурност е подходящо за прави, дълги и по-светли коси, но ако сте експериментатори по душа, бихте могли да го пробвате и с гривата, с която разполагате.

Хайде, действайте! Искрено ще сме ви благодарни, ако и вие споделяте с нас интересни празнични идеи за красота ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май