Есен 2013 на лицето

Или какви ще бъдат новостите в гримирането през следващия сезон
Есен 2013 на лицето

Есента е доста далече, знаем. Но ще дойде :) За щастие, девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg пак са на линия, за да ни разкажат какви тенденции в гримирането можем да очакваме през новия сезон. 

Водещите компании в света на декоративната козметика вече представиха своите есенни колекции. Дали има изненади или модата в макиажа се повтаря, проверете сами като преминете в следващите редове: 

Dior Mystic Metallics Collection

985606Dior

Тази есен грим колекцията на Dior е издържана изцяло в студени тонове и, както името подсказва, пълна с металически отблясъци, отново в хладната гама. Почти отсъства превърналото се в хит през последните няколко сезона злато. За сметка на това цветовете на годината - синьо и зелено - имат свое запазено място в палитрите на бранда, редом с по-есенните виолетови нюанси.

Chanel Superstition Collection

985609Chanel

Грим колекцията на Chanel за есен 2013 е дори още по-студена от тази на Dior. Продуктите за очи са издържани изцяло в сивата гама, в която единствен гост от останалите цветове е приглушено каки. Топлина внасят розовите и керемидените нюанси на червилата и ружовете.

Guerlain Voilette de Madame Collection

985608Guerlain

На друг полюс е есенната колекция на Guerlain, която блести с нюанси на виолетово, фуксия и циклама, съчетани с нежни прасковени акценти. Лице на кампанията традиционно е руският модел Наталия Водянова. Опаковките на продуктите също впечатляват с луксозната си визия - красив метал, обвит в черна дантела.

Още полезна информация може да откриете във виртуалния салон за красота на jenite. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май