Готина процедура за лице от зелен чай

За 100% освежаване!
Готина процедура за лице от зелен чай

Най-важното

Искате още приятни удоволствия за тялото от зелен чай? Този материал е за вас тогава ;) 

Не знам за вас, но аз имам страшна нужда да освежа физиономията си. Беше дълъг ден и за нея, да.

Затова още днес ще си спретна ето тази много приятна процедура за лице. Освен всичко друго, тя ще почисти кожата ми в дълбочина и ще я накара да грейне от щастие.

А в случай, че и вие изпитвате необходимост да направите нещо за себе си, защо не си подарите въпросното козметично удоволствие, а?

Трябват ви само:

2 торбички зелен чай

1 супена лъжица захар

сокът на половин лимон

Как: В обичайната си чаша за чай пуснете торбичките и ги полейте с гореща вода. Оставете ги да постоят вътре за 5-10 минути, после ги извадете и преместете чая в хладилника, за да се охлади максимално. Изкарайте го прилично студен, добавете вътре захарта и лимоновия сок. Разбъркайте.

Начинът на използване е фасулски, няма майтап. Първо, измийте лицето си с топла вода. После изсипете току-що приготвената отвара върху гъбата си за баня и масажирайте кожата на физиономията си с нежни кръгови движения. Другият вариант е просто да измиете муцунката си с ароматния козметичен продукт.

Накрая подсушете и нанесете овлажняващ крем. Ми, това е! Убедена съм, че след въпросната процедура ще се почувствате чудесно. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май