Ботокс на 25? Изчакайте!

Процедурата е подходяща за жени и мъже над 30 години
Ботокс на 25? Изчакайте!

Красивата Аманда Сейфрид от "С дъх на канела" и "Писма до Жулиета" наскоро даде интересно интервю за списание "Elle". В него тя призна, че била помолена да си сложи ботокс заради роля, но отказала терапията. "Искам да бъда такава, каквато съм", заявява сладураната.

Истината е, че Аманда е едва на 25. И това би трябвало да бъде основната причина за решението й.

Време за младост

Всъщност все повече козметолози препоръчват процедури с ботокс на жени и мъже над 30 години. На практика до тази възраст мускулите на лицето все още не са започнали да предизвикват бръчки при съкращаването си на определени места и дамите и мачовците изглеждат и са достатъчно свежи и младолики.

За това основната цел на последните трябва да е съхраняването на младостта за максимално дълго време.

Що се отнася до боткса, от безоберативните техники за разкрасяване, той е най-бързата безкръвна терапия, която наистина дава свежо излъчване и тонизира значително кожата на лицето.

Статистиката показва, че в световен мащаб до сега са продадени 4 милиона флакона ботокс, което означава най-малко 8 милиона инжекции. Тоест, едно добро доказателство за популярността на процедурата.

Преди да решите да се подложите на нея обаче, е добре да се запознаете със всички ефекти и последици на терапията. Важно е да получите добри указания и да се подготвени.

Доверете се на клиника, за която сте чували или сте сигурни, че в нея работят професионалисти и която ползва качествени продукти.

 

Е, вие бихте ли се подложили на процедура с ботокс на 25?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май