Ах, тази красива коса!

Вашата :)
Ах, тази красива коса!

Не знам какво първо забелязват мъжете в една жена, но съм убедена в едно: мачовците обожават красивите женски коси - да ги рошат, да ги галят и да заравят пръсти в тях. Ей такива, изключително приятни и за нас, работи.

Затова, мили момичета, ще постъпите добре, ако полагате постоянни грижи за гривата си.

По този повод, нека споделя с вас няколко добри правила, които ще ви помогнат да се справите с въпросната задача.

- Давайте свобода на любимката си и я пускайте да се развява волно :) Защото когато я вързвате, стягате и опъвате твърде често, рискувате да я изтощите наистина лесно.

Ако все пак ви се налага да съберете косата си някакси, не го правете с ластик. По-добре я вържете с панделка – ще стане супер красиво, а и в момента са модерни бохемските и свободолюбиви прически...

- Разресвайте се преди къпане. Така ще разплетете заплетеното и ще улесните процеса по измиването на гривата, особено ако е дълга.

- Къпете я с топла вода, а не с гореща, защото последната изсушава както косата, така и кожата. Накрая изполивайте с прилично студена и ще постигнете перфектен блясък.

- Ако се боядисвате, правете го с боя, близка до естествения цвят на вашите кичури. Защото колкото по-драстична е промяната в цвета, толкова по-голям тормоз ще преживее косата ви, гаранция ви давам.

- Осигурете си възглавнички с копринена калъфка, вместо с памучна. Защото коприната е по-нежна към косъма, а и към кожата :)

Е, стига толкова съвети. Бъдете красиви!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май