Щура йога демонстрация в офиса

Гледайте и се учете :)
Щура йога демонстрация в офиса
inm

Страшно се зарадвах, когато разбрах, че служителите на една компания у нас посещават безплатни курсове по йога на работното място. Е, убедена съм, че това не е единствената фирма, която организира подобна инициатива за персонала си. 

Цялата работа е там, че все повече работодатели започват да осъзнават колко важно нещо е грижата за здравето на работниците. Затова провеждането на спортни (и уелнес) инициативи вече съвсем не е изненадващо явление в редица организации.

Колко компании в България могат да се похвалят с "фитнес" намерения спрямо служителите си... е един много интересен въпрос, на който ви обещавам да се върнем отново съвсем скоро :)

А сега ще ви предложа да изгледате ей това кратко видео. То е част от забавната рубрика "Йога навсякъде" на онлайн изданието Shape. В клипа ще видите колко полезно нещо може да бъде практикуването на йога... в офиса :)

Като оставим шегата настрана, редовната практика наистина има потенциал да подобри концентрацията и продуктивността ви и в резултат – да ви направи по-успешни на работното място.

Смея да го твърдя от личен опит... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май