Уха! Гаджето ми прави йога

И това е чудесно
Уха! Гаджето ми прави йога

Ама разбира се, че е чудесно! И много бързо ще ви убедя, че така. 

- На първо място, ако партньорът ви практикува йога, има вероятност той наистина да е спокоен и уравновесен човек, което означава по-малко семейни скандали и драми вкъщи. Внимание! Все пак, не взимайте за константа уравновесеността на любимия си, защото и тя има граници :)

- По-важното е друго: обичаният ви йогин вероятно се интересува от здравословния начин на съществуване, обича да готви и знае как да релаксира. Нещо повече, очаквайте от него да ви научи на полезните нещица, които умее. Е, някои негови навици може и да ви се сторят странни (гледката как си прави джала нети сутрин, например), но ЗАПОМНЕТЕ: не сте длъжни да ги копирате.

- О, да! Твърде е възможно гаджето ви да има хубаво, стегнато и гъвкаво тяло. Разбира се, страхотната фигура на приятеля/приятелката ви не е гаранция, че той/тя е добър в леглото. Но надеждата умира след... първия път :)

- И кой знае... Йогинът до вас може да ви откаже от материалните неща и да ви поведе по пътя на духовното. Едва ли ще изгубите, ако го последвате.

А най-готиното, което може да ви причини, е да ви запали по практиката :) Все пак, двама йогина са повече от един. Те са това:

883490личен архив

Познахте ли ги? Сладурите от снимката са Сергей и Боряна, с които ви срещнах преди време, ето в този материал. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май