Забавна и лесна йога тренировка

Забавна и лесна йога тренировка

Най-важното

Йогата е начинът, по който можете да тренирате тялото и духа. Тя ще ви научи да сте смирени и ще ви помогне да намалите стреса. Освен това ще ви помогне да заздравите тялото си без да използвате тежести и без да влизате във фитнеса. Всяко упражнение трябва да бъде направено 40 секунди, а почивката трябва да е 20 секунди. Направете 4 завъртания на упражненията и ще се почувствате във върховна форма.

1. Застанете на левия крак, а десния го вдигнете зад вас, все едно ще ритнете някого отзад. Ръцете трябва да са изправени на пред. Това упражнение ще натовари гърба, ръцете, плочките, дупето и краката.

2. Застанете прави и си вдигнете крака над главата и го хванете с ръце. Ако не сте толкова напреднали, можете да го направите на земята, като сте се подпрели на ръцете и колената си и си вдигнете единия крак на горе. Това упражнение ще натовари плочките, дупето и краката.

3. Това упражнение е подобно на нападите. То ще натовари плочките, дупето и краката ви.

4. Това упражнение наподобява страничната кормена преса, която правите. Това упражнение ще натовари кръста, дупето и пресата.

5. Това е страничен напад с вдигане на ръцете на горе. То ще натовари раменете, гърба, дупето, пресата и краката.

Вижте още: 3 йога пози, които са добри за бегачите.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май