Фитнес маниаците на Холивуд

Фитнес маниаците на Холивуд

Сигурно сте гледали много холивудски филми, в които актьорите са с невероятни, мускулести тела. Те не само в свободното си време блъскат във фитнеса, това е техния начин на живот. За повечето от тези актьори това не е заради някой филм, а тяхно желание. Но заради тези мускулести тела те са много търсени и са едни от най-популярните актьори.

Арнолд Шварценегер. Бившият мистър Олимпия е един от най-популярните актьори. Той е участвал в невероятни кино продукции като "Терминатор" и "Непобедимите" и се слави с мускулесто тяло, за което всеки бодибилдър би му завидял. В младите си години той е бил професионален бодибилдър и е печелил турнири наред. След като му откриха проблеми със сърцето той преустанови филмовата си кариера за няколко години и се отдаде на политиката, където достигна до поста сенатор на Калифорния.
184bac1a-6163-602a-7ac2-c83fddb42bbf
Силвестър Сталоун. Слай, който се превъплъщава в ролята на Роки Балбоа също е един от най-известните актьори в света. Той се е снимал в редица популярни филми като "Рамбо", "Непобедимите", "Спри или мама ще стреля" и много други. Във всички филми той показва невероятното си тяло. Дори сега и на 67-годишна възраст той показва невероятно тяло.
604137justjared
Тери Крюлс. Той е бивш състезател по американски футбол. Крюлс се снима в много комедии като "Горещи топки" и "Страшен филм", но и се снима в сериозни филми като "Непобедимите". Този 45-годишен актьор е в невероятна форма и е предпочитан за ролите, за които е нужно някой здравеняк.
091d08d9-4d62-f94f-bf4f-2a53da821e9d
Дуейн Джонсън. Скалата е един от най-нашумелите актьори в момента. Той е бивш кечист, от където идва и здравото му тяло. Той се снима в много филми, сред които "Херкулес", "Бързи и яростни", "Доносник" и др. Вижте още: тренировките на Скалата за "Херкулес".
1148293
Брус Лий. Той не е фен на големите мускули, но е много силен и жилав. Във филмите си той наказва лошите с кунг-фу уменията си. Той е един от основателите на бойните изкуства в Америка.
e1a94751-c66d-1bf6-69e9-f120c49bcddb

Прочетете още: Закуските на бодибилдърите.

Прочетете още: Тренировките на Брад Пит за "Боен клуб".

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май