Любимата рокличка на Дженифър Анистън

Не я сваля от себе си
Любимата рокличка на Дженифър Анистън

О, да! Холивудските личности имат пълен гардероб с дрехи, които рядко обличат повече от веднъж на светски събития. А когато им се случи да се появят с едно и също облекло два пъти, това няма как да остане незабелязано :)

Такъв, например, е случаят с актрисата Дженифър Анистън. Преди броени дни мадамата, заедно с годеника си - Джъстин Теру, бе гост на сватбата на колегите си Лейк Бел и Скот Камбел. Разбира се, Джен бе една от най-красивите жени на партито. Но малцина забелязаха, че носеше вече "употребявана" рокля, нещо, което не убягна на жълтите медии :)

Дрешката приличаше досущ на тази, с която Анистън се появи на церемонията по оставяне на звездния си отпечатък пред холивудския "Grauman's Chinese Theatre" през 2011-та.

940706justjared

Дали роклята е стара или нова (но същият модел) е трудно да се каже. Но е факт че двете визии на Джен са доста идентични. Разликата е, че днешната е малко по-избеляла :)

Без значение облеклото си обаче, американската актриса изглежда повече от очарователно и заслужава искрените ни адмирации.

Вие пък елате във фейсбук, където, освен за звезди, обичаме да си говорим и за доста по-сериозни теми. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май