Диетата на: Брадли Купър

Само с тренировки не може, трябва и храна ;)
Диетата на: Брадли Купър

Брадли Купър. Или най-сексапилният популярен мъж тази година. Май няма смисъл да го представяме повече, а? След няколко съвсем прилични роли, сладникавият американец е на върха на кариерата си – през следващите 2 години очакваме минимум 5 филма с негово участие, в които си партнира с куп яки мадами и дори с Робърт де Ниро и основният си секси конкурент тази година Райън Гослинг.

След като накратко споделихме детайли от физическата подготовка на Брадли за участието му в екшъна The A-Team, няма как да пропуснем да обсъдим и диетата му. Защото, както може би вече знаете, отличната форма се постига със строг баланс между храненето, тренировките и почивката.

Ето и хранителната стратегия на Купър:

Диетата

Звездата от The Hangover не брои калории. Той изключва 3 основни хранителни компонента от режима си: захар, брашно и сол. "Белите отрови", както сам посочва актьорът в свое интервю, присъстват в голяма част от любимите му храни и пълният отказ от тях бил далеч по-успешен подход от умерената им консумация. На която Брадли просто не е способен :)

Nim DietТой се шегува, че толкова обича сандвичи с всичко възможно в тях, че ги замествал със зрънца грозде, разрязани на половина и запълнени с бадем... Шегаджия!

Господин Чаровник наистина спазвал строг нисковъглехидратен режим с умерено към високо мазнинно съдържание, който и до днес нарича "депресиращата диета". Основната й идея е рестрикцията на определени храни да доведе до сериозно редуциране на подкожните мазнини, за да може актьорът да демонстрира максимално релефната си мускулатура. Е, резултатът е налице, включително в най-капризната зона – коремната преса.

Сега Купър не пропуска да отбележи, че 6-те месеца диета и здрави тренировки доста са променили начина му на живот. Резултатите са го мотивирали да обръща повече внимание на физическата си активност и храненето си, а и предпочита да поддържа формата си, за да не му се налага повече да следва крайни режими. Съвсем правилно!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май