Яки звездни момичета 2

Които много обичат да се бият, ама на тренировка
Яки звездни момичета 2

Е, признавам си, че повече обичам да пиша за момчета, но...

В името на справедливостта и относителното равенство между половете, днес ще си позволя да направя малко изключение. Още повече, че международният ден на жената – 8-ми март, наближава шеметно и ще е добре от сега да напомня на мачовците за празника ни ;)

Та, днешният материал е посветен на дамите и по-специално – на още две звездни познайници. Освен, че са чаровни, богати и успешни, въпросните мадами могат да се похвалят и с добре поддържаните си фигури. Да прибавя още, че са наистина страстни почитателки на по-агресивните спортове.

Много обичат да се бият, но не в реалния живот, а на тренировка по бокс, кикбокс или във всяко друго подобно занимание. С което за пореден път показват, че разделението на "мъжки" и "женски" спортове е, меко казано, неоснователно.

Ана Пакуин

Сладката актриса, която стана особено популярна с участието си във вампирския сериал "Истинска кръв", само изглежда беззащитна.

Макар че не е вампир и в реалния живот не може да чете мислите на хората, каквато способност има героинята й в сериала, чаровницата много добре знае как да се защитава. Защото се боксира редовно, няколко пъти седмично. Според нея, боксът е най-готиният спорт на света, защото учи човек на много неща. На какви точно? Ако сте любопитни да разберете, надникнете в интересния материал на колежката Руслана Русева.

А какво прави още актрисата, за да се поддържа във форма, може да прочетете тук.

Стейси Киблър

Като бивша състезателка по кеч, Стейси е истински фен на боя, във всичките му фитнес измерения.

И въпреки че днес красавицата вече не се вихри на ринга на известното кеч състезание WWE (за жени), с удоволствие се посвещава на бокс или на друга по-агресивна сесия.

През останалото време тренира заедно с популярния американски инструктор Джулиет Каска. Повече за спортните им занимания обаче може да научите от този материал.

Резултатът е налице: вече не съвсем новото гадже на Джордж Клуни има супер фигура, достойна за възхищение. И Джорджи може само да се гордее с любимата си, както и да се постарае да я задържи в живота си за по-дълго време... 

Е, това бяха нежните боксьорки днес. Следващия път още ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май