Те не пушат вече. А вие? (част втора)

Още три популярни дами, които казаха "не" на порока
Те не пушат вече. А вие? (част втора)

Отказването на цигарите изобщо не е лесна задача. Знам го от личен опит. Затова искрено се възхищавам на онези хора, които успяват да скъсат с вредния навик, независимо от усилията, които им коства това.

В тази връзка, нека ви запозная с още 3 звездни мадами, които не пушат вече и имат пълното право да се гордеят със себе си. 

Жизел Бюндхен

Няма да крия, че бразилският супермодел ми е абсолютен идол. Харесвам мацката, защото, освен красива, е и адски инициативна и успешна. Що се отнася до цигарите, Жизел ги "зарязва" окончателно през 2003-та година.

По-късно, в интервю, тя споделя, че в резултат напълнява с цели шест килограма: "И какво от това?" казала си тогава чаровницата. "Харесвам се и такава, а пък и здравето е най-важното нещо".

Всъщност, качването на килца не е задължително явление в разглеждания случай. Разберете защо - тук.

9371e77f-6fed-9ae1-bb02-ddc6dfdae818justjared

Кристен Стюарт

След като стана вампир, Кристен най-накрая започна да се грижи за здравето си и каза "стоп!" на тютюнопушенето. Шегичка, де... 

Истината е, че, според различни източници, актрисата от нашумялата филмова сага "Здрач" обърнала гръб на порока едва тази година. Ама по-добре късно, отколкото никога, нали?

0c018013-d224-d7b4-c117-c72ebdc20912justjared

Катрин Хейгъл

През 2010-та чаровната Катрин споделя в интервю за сп. Parade, че се справила със зависимостта си с помощта на електронна цигара :)

Самите ние също сме позитивно настроени към въпросния метод – повече за него може да прочетете в интересния материал на колежката Руслана.

Иначе, Хейгъл смята цигарите за изключително гадно нещо :) 

56c2b41b-70af-fc3e-fcc1-41118ae89a45justjared

Е, тези мадами не пушат вече. А вие? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май