Секси звездни момчета 40+

И те са...
Секси звездни момчета 40+

Сигурно сте чували фразата, че мъжете остаряват по-красиво от жените. Аз бих добавила, че, за щастие, това не винаги е така. Истината е, че има много дами по тази земя, които и на достолепна възраст,"блестят" по-силно от половинките си. Съдба! И не само. Както знаете, остаряването е неизбежен процес, който обаче всеки може да забави. Разберете как тук.

Но, да, някои мачовци безспорно са прелестни с посребрените си коси и с деликатните си, усмихнати бръчици. Нещо повече, тези мъже могат да се похвалят с добре поддържани тела, по които, сигурни сме, мадамите ще въздишат още дълго.

Точно сега се сещаме за още двама секси "дядовци". Те са известни холивудски познайници и сме абсолютно убедени, че вие също ги харесвате:

Джордж Клуни

Съгласете се, че и на 50 години американският актьор е все така чаровен и, да, все още е ерген. В различни интервюта признава, че не смята да се жени скоро, но, странно или не, около него винаги има по едно прелестно създание, споделящо живота му.

Доскоро Джорджи твърдеше, че е влюбен в италианската красавица Елизабета Каналис. Но връзката му с последната не просъществува дълго. Та, от няколко месеца сладурът има нова приятелка. Тя се казва Стейси Киблър и е актриса, модел, реалити героиня и бивша кечистка.

justjaredКаква е тайната на Клуни ли? Проста. Въпреки че не може да се похвали с огромни мускули, чаровникът има атлетична и стегната фигура. Поддържа я по най-близкия до ума начин: с редовна физическа активност и с подходящ хранителен режим.

Да прибавим още, че холивудският герой много добре знае как да си почива, пътува редовно и е голям фен на високите скорости.

Е, за перфектния му външен вид вероятно са виновни и добрите му гени, както и огромният му екип от асистенти, диетолози и фитнес експерти. Но е факт, че Джордж помага на последните да си вършат работата.

Браво, приятелю! Даваме ти 10 точки по шестобалната система.

Джони Деп

Добрият стар Деп е на една ръка разстояние от половин век живот. Но годините определено не му личат. И няма две мнения по въпроса: сигурни сме, че още дълго време ще поддържа имиджа си на секс символ.

И въпреки че не е най-добрият пример в здравословно отношение, Деп изглежда чудесно и му се радваме от сърце.

А имайки предвид последния филм, в който го гледахме – "Дневникът на едно пиянде", можем да предположим, че напоследък спазва предимно пиянска диета =)

Е, това са те, дядовците: красиви и вдъхновяващи. Вие какво смятате за тях?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 16.02.2012 | 10:39
    Отговор на коментар #1 от : http://youtu.be/Zv2MJgoiHT0 Конкурс за най-готина баба в Бразилия. Всичките участници в него имат внуци и са над 40, да :)
  • 1
    от Не е посочен | 15.02.2012 | 16:29
    Много е лесно за един мъж да бъде секси над 40. Я дайте жени на тази възраст :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май