Как мъжете преживяват раздялата

Как мъжете преживяват раздялата

1785920

На всеки се е случвало да бъде зарязан и да не може да преживее раздялата месеци наред, без значение колко много усилия полага.  В повечето случаи всяка от нас си мисли: "Той го преживява много по-лесно, отколко аз", но може би това не е съвсем вярно. Днес ще ви представим гледната точка на няколко мъже относно това с какви средства се преборват с разбитото сърце: "Преместих се надалеч. Бях записал да уча в университет, който учеше приятелката ми и бяхме буквално неразделни.

След като скъсахме, бях толкова ядосан на себе си, че съм се съобразявал с нея толкова много време. Затова се замислих за това какво точно искам, къде искам да живея и как да живея. Преместих се на далече, забравих я и имам съвсем различен живот сега. Сякаш раздялата ни имаше благоприятен ефект върху мен и моето личностно изграждане", Оугъст, 25. 

"Дадох на приятелите ми да ми помогнат. Виждаха, че се самосъжалявам с месеци наред и решиха да ме изкарат от фазата, която те наричаха "емо настроение". Направиха ми профил в няколко сайта за запознанства и започнах да ходя по срещи. Все още съм сингъл, но все пак се върнах на пазара, научих се отново да общувам с жени и видях, че има много момичета, подходящи за мен", Уил, 24.

1785921

"Пътувах. Режисьор съм и често ми се случва да ходя от място на място, за да снимам. Карах с километри и попълвах Instagram профила си, като хем така се чувствах по-добре, хем карах бившата ми да ревнува заради многобройните пътешествия, които предприех, след като тя ме остави", Джеймс, 29. "Промених се изцяло. Бях интровертен, не обичах да общувам много с хората и дори можех да се определя като хейтър. След като се разделих с приятелката ми, претърпях пълна промяна.

Станах много по-откровен, по-общителен. Разбира се, това не стана за ден - седмици наред стоях на дивана и ядях вредна храна. Един от приятелите ми дойде вкъщи и каза: изглеждаш много зле, трябва да променим нещо! Закара ме при неговия фризьор, който ми направи нова прическа и сякаш станах нов човек. Не само момичетата променят външния си вид при раздялам, сега разбрах какво е усещането!", Андрю, 21.


ключови думи:
мъже раздяла

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май