Те не пушат вече. А вие?

Няколко звездни мадами, които се гордеят, че са отказали цигарите
Те не пушат вече. А вие?

Датата 1 юни 2012-та ще остане паметна за мен. Освен, че си спретнах чудно парти по случай деня на детето, празнувах и друго събитие – официалното въвеждане на забраната за пушене на обществени места в България.

О, да! Колко е различен животът без дим :) Надявам се, че законът няма да бъде отменен, смекчен или коренно променен, макар че...

Е, добре, де. Не възнамерявам точно днес да ви занимавам с опасенията си. Те са за друг материал – доста по-сериозен от този.

По-важното е, че от юни насам много мои приятели се отказаха от вредния навик, защото възможностите за практикуването му драстично намаляха.

Факт е, че не само у нас, но и на много места по света, да се пуши вече... не е модерно :)

В този ред на мисли, нека ви запозная с няколко известни мацки, които също обърнаха гръб на въпросния порок. И имат пълното право да се гордеят с този факт.

Чарлийз Терон

Вече ви разкрихме тайната на американската актриса за плосък корем. А знаехте ли, че преди известно време красавицата е била сериозно пристрастена към цигарите? 

"Пушех ненормално много... до смърт", прави признание Чарлийз в интервю за сп. Vogue през 2011-та.

По-късно, в редица други изказвания, Терон споделя, че в борбата със зависимостта ѝ помогнали преди всичко йога и терапията с хипноза.

Що се отнася до мен, убедена съм, че древната индийска практика наистина може да откаже човек от куп вредни неща... Знам го от личен опит ;) 

justjared

Упи Голдбърг

Чернокожата актриса страшно се гордее с това, че вече не пуши. И непрекъснато го натяква на последователите си в Туитър. Ми, има право – наистина си е постижение ;)

Нещо повече, Упи редовно организира различни кампании в социалната мрежа, за да помага и на други хора да скъсат с ужасния навик. 

justjared

Дженифър Анистън

Сладката Джен е късметлийка тези дни. След като наскоро се сгоди за американския актьор Джъстин Теру, Анистън е на върха на щастието. Ама това не е всичко. Наскоро жълтите медии разпространиха слух, че актрисата е бременна... 

"Не, не съм", разочарова ги обаче Дженифър. "Просто отказах цигарите и качих няколко килограма. Това е", сподели тя в скорошно интервю. 

justjared

Очаквайте продължение... 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май