О, да! Плочки по холивудски

Звездите и техните стегнати кореми
О, да! Плочки по холивудски

Приемете един съвет от нас: не чакайте лятото, за да се отървете от биреното шкембенце, с което разполагате в момента. По-добре започвайте да тренирате корема още сега, за да може да постигнете желаните резултати навреме за плажа.

Но понеже сме убедени, че едва ли ще обърнете внимание на препоръката ни, ще пробваме да ви мотивираме по друг начин ;)  

В следващите редове възнамеряваме да ви покажем няколко известни личности с перфектна поясна мускулатура, та дано да им завидите и да се активирате да направите нещо и за своя корем.

1, 2, 3...

Започваме със звездата от лентата "Трансформърс"- Шиа Лабьоф. Е, вярно е, че в началото на филмовата си кариера 26-годишният симпатяга изобщо не можеше да се похвали с внушително телосложение. Впоследствие обаче Шиа бързо порасна на мускули, а към днешна дата изглежда повече от секси.

Всеизвестно е, че актьорът прекарва доста време във фитнес клуба, тича много, а отскоро тренира и бокс. Резултатът е повече от задоволителен.

865355justjared

Сега е ред да погледаме фаянса на още един красавец – американския "капитан" Крис Евънс. Знаете, че Крис ни е фаворит и, че често го споменаваме в различни материали. Така че ще ограничим представянето му до две думи: Искаме го!

865341justjared

И накрая нека се порадваме на коремчетата на две прекрасни дами – Пинк и Гуен Стефани. Мацките са най-спортните звездни мами на света и няма две мнения по този въпрос.  

865345justjared

865354justjared

Толкова за плочките на звездите. Ще се осмелите ли да ни покажете вашите? ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май