Звезден фитнес пример: Кейти Пери

Или как се поддържа във форма калифорнийското момиче
Звезден фитнес пример: Кейти Пери

Катрин Елизабет Хъдсън, по-известна с псевдонима Кейти Пери, е сред любимите ни американски знаменитости. Чаровното калифорнийско момиче има успешна музикална кариера, а също и няколко свежи изяви в киното. Като цяло, сладураната може да се похвали с индивидуален артистичен стил, който мнозина се опитват да копират, ама не им се получава.

И въпреки че в личния живот не ѝ върви много-много (съвсем наскоро официално се разведе със съпруга си Ръсел Бранд), продължава да върви само напред и само нагоре.

Интересно ни беше обаче да разберем как поддържа фигурата си тя и ето какво научихме за фитнес подготовката ѝ:

Тренировката

Изглежда Кейти не си пада по тренирането на закрито и по-рядко може да бъде видяна да посещава фитнес залата. Затова пък харесва всички спортни инициативи навън, на чист въздух.

Обожава да броди по планините, да кара колело и да скача на въже. Освен това, госпожица Пери е голям фен на американския фитнес експерт Харли Пастернак, с когото е тренирала преди време. Тогава той изготвя специално за нея 25-минутна тренировъчна програма, на която Пери и до днес се посвещава редовно. 

Изобщо, талантливата мадама изправя тялото си пред всекидневни физически предизвикателства и това си личи...

Храната

justjaredКакто се досещате, Кейти е почитател и на т. нар. диета на 5-те фактора на Пастернак. Към днешна дата, чаровницата се подлага на въпросния хранителен режим винаги, когато има нужда.

А наскоро сподели в интервю, че предпочита да консумира по-леки храни като: супи, пилешко месо, зеленчуци. Обожава киноато и аспержите. Старае се да си похапва редовно и плодове, защото те ѝ осигуряват комплекс от витамини и минерали.

Преди известно време пък слънчевата Пери стана лице на Popchips – американска компания, специализирана в производството на снакс и други сходни продукти. Брандът се опитва да предлага здравословни алтернативи на не съвсем полезните гризинки. А дали успява.... е само негов проблем (и на американците, де).

В крайна сметка, Пери твърди за себе си, че се храни балансирано, каквото и да означава това. А понякога си позволява и изкушения - като бърза храна и малко шоколад, например.

Важното е, че днес тя изглежда наистина добре – винаги усмихната и свежа ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април