Балсамът за устни в акция

И няколко от магическите му употреби
Балсамът за устни в акция

Миличкият, той! Как да не го обичаш, когато ти върши толкова много добринки. Освен, че се грижи за устните, балсамът за устни може да ви послужи и в много други ситуации.

В ето тези, например:

1) С него можете да омекотите кожичките около нокътната си плочка, когато забележите, че започват да ви притесняват. Повечето балсами за устни съдържат кокосово масло или масло от ши, което означава, че притежават силно хидратиращо действие.

2) С любимия си продукт лесно можете да фиксирате и загладите стърчащите косъмчета по веждите си. Нанесете внимателно малко количество и срешете веждите в правилната посока. И всичко ще си дойде на мястото.

3) Кожата на лактите ви е доста загрубяла? Няма проблем. Намажете я с днешния герой и ще направите добра услуга на външната си обвивка.

4) Ако искате бузките ви да имат очарователен блясък, сложете им малко балсам, вместо руж. Не прекалявайте с мазнината, разбира се. Целта е не да лъщят неприятно, а да са само леко "загатнати".

Пробвайте! А в случай, че сами сте намерили и други приложения на обсъждания продукт, елате във фейсбук, за да ни ги съобщите. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май