Хем си карам, хем си светя

Едно видео, което ще си пуснете минимум пет пъти
Хем си карам, хем си светя

Съвсем доскоро не можех да различа ски от снегоходки и найлон от моторна шейна. Майтапя се, но го правя с цел да подсиля изказването, че нямам никакво, ама абсолютно никакво отношение към зимните спортове. Знам, че съществуват, имам приятели, които са техни привърженици, дори аз самият съм се качвал два пъти на сноуборд само, за да съм сигурен, че не бих опитал отново.

Ето защо в момента недоумявам как е възможно днес за пети пореден път да си пускам клипчето със светещия сноубордист. Кой светещ сноубордист ли? Ами, ето този:

Сияещата фигура принадлежи на състезателя Уилям Хюз, а самото изпълнение е заснето във френските Алпи под режисурата на Джейкъб Сътън. Ефектът е постигнат благодарение на LED-костюм, който е изготвен специално за целта от дизайнера Джон Спечър. Както можете да се уверите сами, видеото е не по-дълго от минута и половина. Това, което не знаете, е, че снимането му коства на екипа цели три нощи, прекарани на моторни шейни при температури между -25ºС и -28ºС. Бащата на Джейкъб – Джейк Сътън, е там през цялото това време, за да може да ремонтира претенциозния и непрекъснато развалящ се костюм.

Не знам какво друго да направя, освен да им благодаря и да им обещая, че ще гледам клипа поне още 10 пъти :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 11.03.2012 | 14:53
    УНИКАЛНО Е!!!
  • 1
    от Не е посочен | 23.02.2012 | 12:06
    Ебати якото, този познава пистата много добре или е с очила за нощно виждане :) Страхотни кадри!

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май