Тичането никога няма да бъде същото

Ново мобилно приложение превръща бягането във вълнуващо приключение
Тичането никога няма да бъде същото

Хей, бегачи, появи се ново мобилно приложение за вас и бързаме да ви запознаем с него, в случай, че напоследък джогинг сесията ви е доскучала. Въпросното нещо се казва Runtastic's Story Running и обещава да превърне тренировката ви в истинска 40-минутна приказка.

Приложението се състои от общо четири модула, всеки от който ще ви въвлече в различна задъхана история. Ето какви:

- пътуване: тук вълнуващото ви приключение ще ви разведе по улиците на Рио де Жанейро. Така да се каже, ще тичате по бразилски :)

- фантастика: ще се озовете в забранена империя и ще имате мисия да откриете три непознати предмета, за да възвърнете реда и благополучието в страната.

- приключение: ще ви се наложи да изиграете едно доста реалистично бягство от затвора

- мотивация: тук персонален треньор ще ви нахъсва да прескачате границите на възможностите си и да достигате фитнес целите си.

Тези 40 авантюристични минути ще са съпътствани от различни звуци - или напрегнати, или успокояващи, с цел перфектно регулиране на темпото. Създателите на Runtastic's Story Running обещават, че, улисани в следващото предизвикателство, изобщо няма да усетите тежестта на продължителното тичане.

Приложението може да се сваля безплатно и съществува в три версии: за iOS, Android и Windows. Изборът на един от четирите му модула обаче струва на потребителите 0, 99 долара.

Е, какво ще кажете: спечели ли то интереса ви или тичането със зомбита ви се струва доста по-приятно? :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април