Вдъхновяващо: майка свали 60 килограма

Вдъхновяващо: майка свали 60 килограма

Това е поредната вдъхновяваща история, която цели да ви покаже, че хората нямат граници, а те самите си ги поставят. През 2012 година Ейми Дири е била на екскурзия в Португалия. Тогава тя не е могла да си сложи колана в автомобила, който наели и това я е засрамило и е било основната причина да промени начина си на живот. Тогава започва и нейното невероятно приключение.
1391747Daily Star
Когато се върнала от почивката си в Португалия, Ейми се записала в кръжок, който помага на хората да отслабнат. Първоначално Ейми променя начина си на хранене, като загърбва вредната и мазна храна и я замества със зеленчуци и плодове. Това е най-доброто начало на битката с килограмите. След това тя започва да ходи да тренира в местния фитнес, където група от хора, които се борят с килограмите си помагат взаимно. Тя обяснява, че първите месеци и е било трудно и няколко пъти е искала да се откаже, но групата я е разубедила.

Тя е започнала да тренира 4 пъти седмично, като тренировките са се състояли от плуване, бягане, фитнес и от време на време йога. Този тренировъчен план и помага да свали 60-те килограма за малко повече от година. На банкет на групата за отслабване, тя е избрана за най-добрият им член, постигнал най-голям успех.

Вижте още: Жена свали 8 килограма за 1 месец.

Вижте още: Жена свали 40 килограма.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април