Вдъхновяваща история: жена свали 40 килограма

Вдъхновяваща история: жена свали 40 килограма

Сузана Елиът е героят на днешната вдъхновяваща история. Тя е майка и иска да даде на детето си всичко най-добро. Но тя не се грижи за нейното здраве. Стресирана е, работи по много часове, яде на крак и нормално след бременността напълнява и то сериозно. Един ден тя решила да промени това и да обърне повече внимание на здравето си. Нещото, което я е накарало да направи тази промяна е именно нейното дете. В един почивен ден тя излязла да играе с него и след 5-10 минутна игра се задъхала и спряла да си играе с него, а синът и бил видимо разочарован.

Тогава тя решава да промени начина си на живот. Отива на изследвания, които да и помогнат да отслабне и резултатите са шокиращи. Нивата на холестерол са невероятно големи, а нивото на захар в кръвта е над горните граници. Докторът и е обяснил, че това състояние може да и навреди сериозно на здравето във всеки един момент. Тя може както да получи сърдечен удар, така и да се заболее от диабет.

Тогава докторът и е казал да се върне след 3 месеца при него, като за този период тя трябва да свали минимум 3 килограма. Тогава тя се захваща сериозно с тренировките. Започва да тренира 3 пъти седмично, като тренировките и са обикновени. Набляга на бягане, подскоци, клекове, скачане на въже и 1 път фитнес. Постепенно тя увеличава километража, като малко преди да отиде при доктора, тя успява да пробяга 8 километра.

Когато се среща с доктора, той е очарован, тя е отслабнала с цели 12 килограма, 4 пъти повече от колкото и е казал. Нивото на холестерол и захар са в нормите и той я посъветвал ако иска да живее пълноценно да продължи с отслабването.

Окрилена от добрите новини, тя продължава да тренира усилено, тя започва да тренира 5 пъти в седмицата, 3 пъти бягане 1 път фитнес и 1 път зумба. Това и е ежедневието - работа и тренировки, а през почивните дни води сина си на различни походи.

1 година след като не може да играе със сина си за повече от 10 минути, сега тя може да играе с него колкото си иска време. Това и е помогнало да се сближи с него и по този начин тя е намалила и стреса от натоварената и работа. Тя казва, че повече няма да се отпусне и да напълнее отново.

Вижте още: Жена свали 8 килограма за 1 месец.

Вижте още: Жена свали 40 килограма.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април