10 минути на ден за тонус и стегнато дупе

Освежете тренировката си!
10 минути на ден за тонус и стегнато дупе

Имате нужда от промяна в рутинната си тренировка?

Предлагаме ви страхотна алтернатива на треньорката Larysa DiDio, която ще ви помогне да тонизирайте тялото, да се погрижите за горната част на гърба и да стегнете дупето си.

Единствено се нуждаете от гирички и 10 минути на разположение. Всяко упражнение изпълнявайте в продължение на 45 секунди, като правите почивка за 30 секунди между отделните серии и упражнения. Повторете целия цикъл от упражнение 2 пъти.

1. За гръб, дупе и бедра

1582349Mich Mandel

Застанете в разкрачен стоеж с изправен гръб. Вземете гира между 3-8 килограма като я придържате стабилно с двете ръце точно пред гърдите. Стегнете дупето и започнете да изпълнявате клекове като се стремите да не накланяте торса напред. Разпределете правилно тежестта върху ходилата, като най-голяма стабилност можете да получите, ако разчитате на петите си.

2. За рамене, ръце, бедра и дупе

1582346Mich Mandel

Застанете в разкрачен стоеж като пръстите на краката ви трябва да сочат навън. Вземете гири еднакви по килограми и започнете да изпълнявате клекове като се стремите да не променяте стойката си въпреки и паралелното изпълнение на упражнението с ръце. В случай, че ви е твърде тежко - заложете първоначално на по-малки килограми!

3. За дупе, бедра, горна част на гърба, ръце

1582348Mich Mandel

Застанете в в лек разкрачен стоеж като краката трябва да са разположени на широчината на раменете. Вземете гирите в ръце и клекнете - при изправяне изтласкайте ръцете назад. Важно е при изпълнението на това упражнение гърба ви да е изправен и краката и дупето ви да са стегнати.

4. За плосък корем, горна част на гърба и стегнато дупе

1582347Mitch Mandel

Легнете по корем. Стегнете цялото тяло и повдигнете едновременно краката и ръцете, така че опората ви изцяло да падне върху корема.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април