Люси Дяковска отмъкна любовницата на певицата Виктория Георгиева

Люси Дяковска отмъкна любовницата на певицата Виктория Георгиева

Люси Дяковска май е успяла да излекува нараненото си сърце, след като през лятото се ожени за знойната танцьорка Марчела, а през есента се разведе с нея. Талантливата певица, изглежда, вече има нова тръпка. Това е продуцентката Геновева Христова, която заведе на "Евровизия” младата Виктория Георгиева. Според слуховете, Вики е имала 3-годишна връзка с шефката си, но през лятото двете са се разделили.

Връзката на Люси с Геновева е съвсем прясна. Самата звезда намекна в социалните мрежи, че двете са се запознали наскоро. Тя показа късметче "запознанство”, което й се е паднало с кафето, като уточни, че запознанството вече се е случило. След това изпълнителката показа снимка на Геновева, която си играе с кучето й в заведението в центъра на София, в което певицата пие въпросното кафе. Очевидно двете дами са били там заедно, наслаждавайки се на компанията си. Дяковска публикува още няколко кадъра в социалните мрежи, в които споменава Христова, от което става ясно, че отношенията им са меко казано изключително близки.

Както "Уикенд” писа, продуцентката имаше сериозна връзка с младата звезда Виктория Георгиева, която успя да заведе на "Евровизия” миналата пролет и дори да я класира на финалите в конкурса. След музикалния форум обаче двете са се разделили. Продължават да поддържат приятелски и делови отношения, но връзката им поне от половин година е история. Докато Геновева се е разделяла с Вики, Люси се е носела на крилете на любовта заедно с красивата Марчела, която й завъртя главата през пролетта. Певицата за първи път от години си позволи да коментира публично любовния си живот, като призна, че се чувства на върха на щастието. През лятото тя узакони връзката си с Марчела, сключвайки брак. Но през септември стана ясно, че двойката вече не е заедно. До ден днешен не се знае какво ги е разделило.

Говори се, че партньорката на Люси я е използвала, за да вдигне своята собствена популярност покрай събирането на германската група на Дяковска "Ноу ейнджълс” и рекламната кампания около новите й записи и предстоящото й турне. Дали има нещо вярно в това, само двете бивши съпруги знаят. При всичко случаи е факт, че Люси изкара есента с разбито сърце. Дали сега най-накрая е успяла да открие истинската любов, с която да се чувства щастлива? С времето ще стане ясно, писа "Уикенд".

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април