Как отслабна Ева Мендес след бременността

Как отслабна Ева Мендес след бременността

Ева Мендес е сред малкото Американски актриси, които не изпитват угризения да разкриват тайните на красотата и здравословните си навици. Тя дори не се притеснява да говори открито за новия си живот. Признавала си е публично например, че е носила рокля за 6 долара на червения килим. Трябва да признаем, че за това се иска доста смелост.

Сега е решила да сподели тайните си зад бързото отслабване след бременността. Буквално преди половин година тя роди от Райън Гослинг дъщеря им Есмералда Аманда Гослинг.

Пригответе се за увлекателния разказ на healthyceleb.com, от който ще узнаете всички аспекти от нейния живот, най-вече като майка.

Трябва да се отдаде дължимото на гените й

Доверен източник, който е много  близо до звездата разкрива нейните фитнес тайни. Според източника Ева има великолепни гени и те неоспоримо играят важна  роля за нейната красива фигура, дори и само седмици след раждането.

Промени в диетата

Според същия източник, дивата включва огромни количества вода и чай в диетата си. Строго следва диета богата на протеини, която е и с ниско съдържание на въглехидрати, за да запазва тялото си в кондиция. По време на бременността многостранната актриса е приемала 300 допълнителни калории дневно.

Яж само, когато си гладен

Мендес се храни само когато е истински гладна, вместо постоянно да закусва с какво ли не. Това наистина е страхотен съвет не само за младите майки, но и за всички фитнес маниаци, които биха искали усилията им да се увенчаят с успех.

Да бъдеш момичето на мама

Има информация, че майките на Ева и Райън й помагат да свикне с новата програма. Собствената й майка дори приготвя традиционни испански гозби за бебето и го обсипва с внимание. Трябва да признаем, че това е много мило.

Памперси за бебето

Малката Есмералда обожава кратките разходки с не толкова строгата си майка.
Райън, като баща на малкото момиченце също доста е разместил рутинната си програма за да може да е по-близо до младата майка и бебето. Наистина много сладко!

Мотивация от личния треньор

Актриста от "Hitch" признава в интервю, че не обича фитнес залата и тренировките.

Чудно, какво ли я мотивира? Треньорът й. Да, прочетохте правилно. Дори и когато Ева се опитва да намери извинение за пропускане на тренировка, треньорът я заставя да тренира, за да запази добрата й кондиция. Ако можехме всички да имаме такъв треньор....  Той успява и я мотивира дори и когато Ева опитва да използва "майчинството" като извинение. Треньорът се стреми тя да тренира поне 20 минути дневно, защото тя смята и с право, че качествената тренировка  е по-добра от дългата.

Майчинството е благословия

Зашеметяващата актриса унищожи мита, че жените стават по-мудни след раждането. Тя признава, че се чувства страхотно и майчинството не я е променило много. Ето неин цитат:

" Чувствам се както преди да стана майка, но съм на бързи обороти, а не ми се иска това да е така. Иска ми се да съм спокойна и отпусната, но не съм. Примирих се, че не съм такава. Аз съм щура кубинка и правя всичко много бързо".

Кърменето като помощник за фитнеса

Актрисата твърди, че кърменето е изиграло важна роля за добрата й кондиция.
Според нея то е помогнало за бързото влизане във форма.

Майчинството е огромна отговорност

Актрисата от "Бързи и яростни" чувства отговорност за диетата си, защото бебето й зависи от нея. Тя признава, че внимава какво яде и пие, защото всичко, което приема ще бъде предадено на бебето чрез кърмата. Поради това тя не прави компромиси с диетата или навиците си.

Безсънни нощи

Мендес призна, че бебето я държи будна, защото все-още не е започнало да спи през цялата нощ. Но Ева не смята това за нередно. Тя потвърждава, че е имала много тежки нощи и е изтощена, но това е част от майчинството, която е напълно приемлива.

Трябва да признаем, че Ева изглежда като страхотна майка, която се грижи не само за собствената си кондиция, но и за тази на малкото момиченце. Есмералда  е късметлийка и ние се надяваме, че тя и майка й ще продължат да сияят за много години напред.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април