Експерти отговарят на 12 смущаващи въпроси за секса

Експерти отговарят на 12 смущаващи въпроси за секса

По-добре експертите да отговорят на смущаващите ни въпроси за секса, отколкото Гугъл, нали?

1. Мога ли да счупя пениса му?

Той не представлява кост, но действително може да го нараните при секс или маструбация, обяснява докторът по медицина Алиса Дуек, автор на "В като вагина". Еректиралият член е пълен с кръв и затова е лесно уязвим.

2. Какво да направим, ако кондомът остане в нас?

Първо, не се подавайте на паника. Извадете кондома и се уверете, че нито едно парче не е останало във вас. Но дори и да смятате, че спермата не е попаднала във вас, лекарите препоръчват да вземете спешна контрацепция, ако не желаете случайна бременност. Ако партньорът е нов, най-добре е да си направите тестове за полови заболявания.

3. Защо никога не стигам до оргазъм по време на секс?

Нищо необичайно, обикновено става дума за напипване на точната точка от вашето тяло. Много жени не достигат до оргазъм по време на вагинален секс, но често достигат връхната си точка на удоволствие при дразнене на клитора или маструбация. Възможно е липсата на оргазъм и удоволствие от секса да са свързани с прием на някои лекарства или заболявания, като например диабет, сърдечно-съдови болести или депресия. Дори стресът често е причина за това.

4. Възможно ли е да се напишкам по време на секс?

Понякога просто имате усещане, че много ви се пишка, което само означава, че партньорът ви е достигнал вашата точка на удоволствието. Освен това по време на оргазъм жените също могат да получат еякулация, което е нещо различно от урина.

5. Защо понякога изпускам газове по време на секс?

Това е физиологична особеност, над която нямате контрол. Причината е в затворения във вагината въздух, който се запушва и отпушва по време на самия акт, когато пенисът везе вътре.

6. Нормално ли е да съм мокра по време на секс?

Да, напълно естествено е. Всъщност, проблемът е, ако не сте мокра. Тогава се нуждаете от лубрикант.

7. Нехигиеничен ли е аналният секс?

Не и ако използвате презерватив. Важното е същият презерватив да не влиза после във вагината ви, където да пренесе анални бактерии. Използвайте и много лубрикант, за да се предпазите от наранявания.

8. Какво е напръскването?

Понякога жените освобождават струя около пикочния си канал, но това не е урина. Случва се при състояния, близки до оргазма. Състоянието прилича на еякулация, но без семенна течност.

9. Има ли проблем с кривите пениси?

Не, въпрос на индивидуална анатомия. Пенисите са с различна форма, размер и цвят. Понякога закривеният пенис означава само по-голямо удоволствие за жената.

10. Аз съм хетеросексуална, но харесвам порно с момичета.

Нищо странно, това не означава непременно, че имате хомосексуални желания. Или пък имате и не си признавате?

11. Когато пенисът е болезнено голям или твърде малък.

Ако пенисът е твърде малък и не е в състояние да ви задоволи с вагинален секс, определено има доста други неща, които един мъж може да направи за вашето удоволствие. Ако пенисът е голям, използвайте повече лубрикант и го карайте бавно. Изберете позата, която не ви наранява. Кучешката е вероятно по-добра в този случай от мисионерската. А при позата, в която вие сте отгоре, ще контролирате изцяло темпото.

12. Той не може да прави орален секс.

Всяка жена изпитва удоволствие при различен тип орален секс, защото всяка жена е различна. Водете своя партньор внимателно и бавно в дебрите на вашето тяло, показвайте му и го учете нежно, докато не овладее изкуството да ви докара до екстаз.

Източник: Women’s Health

ключови думи:
секс смущаващи въпроси

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април