4-те двойки зодии, които имат КОШМАРНИ връзки

4-те двойки зодии, които имат КОШМАРНИ връзки

Овен - Телец

Какво се случва, когато двама инати заживеят под един покрив? Точно така... война! Изключително трудни характери, които са силно изразени като личности и непрекъснато се опитват да засенчат другия... несъзнателно. Телците не отстъпват за нищо на света, ако някой прави някакви компромиси, това е Овенът... но за кратко. Бързо им омръзва да се преструват на това, което не са. Любовта им е силна, но характерите им са по-силни, което прави връзката им изключително сложна. Единственият вариант за разбирателство е, ако се срещнат сред 30-тата си година, когато вече са склонни на много повече компромиси.

1942897

Скорпион - Козирог

Още една взривоопасна любовна комбинация. И двете зодии са с много остри и хапливи характери. Само гледат как да се заядат и това почти винаги вещае война. Скорпионите обожават себе си, преди всичко се грижат за себе си и този егоцентризъм изобщо не понася на Козирозите. Те не са чак толкова вглъбени в себе си, но имат много променливо настроение и често са като буреносен облак. За компромиси не може и да става въпрос. Връзката между Скорпион и Козирог е възможна единствено до момента, в който не заживеят заедно. Тогава най-често идва краят.

Близнаци - Дева

Девите обичат много да говорят, да се обясняват с часове и да изясняват всяка една ситуация. Близнаците не са добри слушатели. Те нямат нужда да разискват всеки един проблем, по-скоро биха махнали с ръка и биха забравили за случая. Но Девите непрекъснато им късат нервите с нуждата си да говорят. Това е един от основните проблеми в неразабирателството между двете зодии. Единственият шанс за щастлива връзка е, ако Девата пречупи себе си и промени това си досадно качество. Шанс за щастлив край - има!

Телец - Дева

Изключително неподходяща комбинация, в която на пръв поглед няма нищо невъзможно, но това изобщо не е така. Любовта между двете зодии е много страстна в самото начало, но тази страст изобщо не стихва, а се преобразува в страст за скандали. Телците се дразнят от навиците на Девите, а Девите от своя страна не разбират мрънкащия характер на Телците. Изобщо, когато връзката им се задълбочи, на повърхността започват да излизат много негативи, с които зодиите просто НЕ ИСКАТ да се справят. И най-често завършват с раздяла.


ключови думи:
връзки зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април