Иде кошмарен февруари за тези зодии

Астролозите са готови с прогнозата си за месец февруари. По думите им представителите на 3 зодии ще бъдат предадени жестоко от най-близките си и обичани хора.

През най-късия месец от годината ги чакат много болка и сълзи, защото дори не са очаквали, че могат да бъдат предадени по този начин и то от хора, които са олицетворявали думите "семейство" и "вселена" за тях.

Астролозите признават, че тези знаци хич не са за завиждане заради това, което ще им се случи през февруари.

Близнаци

В живота им ще се случат неща, които буквално ще премахнат земята под краката им. Има вероятност да разберете за голямо предателство през втората половина на месеца. В този момент ще искате да излеете душата си пред близки приятели, но сред тях вече има предатели.

Всичко това ще се отрази зле на вашата психика. Рискувате да изпаднете в продължителна депресия, от която нов човек ще ви помогне да излезете. Възможно е д започнете връзка с него.

Скорпион

Ако с непознати сте като бодлив таралеж, то за любимите си хора сте точно обратното. Опитвате се да бъдете добри, грижовни и внимателни. Не всеки обаче може да оцени това.

Някой от близкото ви обкръжение е уморен от постоянното ви присъствие и ще се опита да се отдалечи колкото се може по-далеч от вас. Астролозите казват, че може да попаднете в любовен триъгълник, в който вие да сте жертвата.

Рак

Може да сте много уморени напоследък, именно това ви прави още по-раздразнителни. Може да си изкарате всичко на някой ваш близък, без да има повод за това. Очаквайте същото в замяна. Възможно е за известно време да преустановите комуникацията си с някои близки хора.

Ще се чувствате зле без тях, но направете това време ползотворно - отпуснете се, опомнете се, отдайте се на хобитата си. След това с нови сили подновете отношенията си и не повтаряйте стари грешки, пише jenata.blitz.bg.

ключови думи:
зодии февруари

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април