Съвети, които могат да променят сексуалния ви живот

Съвети, които могат да променят сексуалния ви живот

* Нека в секса участва цялото ви тяло – ръцете, краката, пръстите, коленете, стъпалата, зъбите и най-важното – мозъкът. Той е най-силната ерогенна зона. Включете и петте си сетива, дишайте дълбоко, пъшкайте, стенете. Никога не се сдържайте.

* Ако след секс ви се ходи по малка нужда, значи в областта на уретрата се е натрупала течност и ще можете лесно да намерите G-точката. На допир тя наподобява небце и е разположена на предната стена на влагалището, на дълбочина 2-4 см. Понякога е по-лесно да я стимулирате чрез анално проникване. Търсенето й си заслужава усилията – тази точка може да ви подари невероятен оргазъм.

* Купете си вибратор и изпитайте оргазъм с него – поне веднъж в живота си. Със сигурност ще научите много нови неща за себе си. А колкото по-добре познавате тялото си, толкова по-приятен ще бъде сексът с партньора ви.

* Старайте се по възможност да свършвате всеки ден. Нека това стане за вас също толкова задължителна процедура като миенето на зъбите – независимо дали имате партньор в момента или не. Оргазмът стимулира кръвообращението, подобрява цвета на лицето, поддържа интимните мускули в тонус и дава на тялото заряд от ендорфини. Освен това има и психологически аспект – при оргазъм за малко губим контрол над себе си, а това е много полезно за съвременната жена, свикнала да контролира всичко.

* Четете еротична литература. Можете да започнете с разказите на Анаис Нин.

* Сексът не е просто съвокупление, а и изисква желание и сили, които не винаги имаме. Не бъдете перфекционисти – можете да получите удовлетворение и облекчение с помощта на много други подръчни средства и начини.

* Не всички вибратори изглеждат като огромни фалоси – има и съвсем миниатюрни апаратчета с размера на орех, които доставят не по-малко удоволствие. Ако донесете нещо подобно в леглото, партньорът ви няма да се стресне. Може дори да не забележи нищо, но и двамата ще си доставите страхотно удоволствие.

* Не пренебрегвайте смазката – сексът трябва да бъде мокър и мръсен. Има лубриканти на водна и на силиконова основа. Първите са добри за полов акт, а вторите – за ръчна стимулация

* Никой не ви кара да правите анален секс, но все пак е желателно да пробвате. Нищо чудно да ви хареса. Започнете с нещо леко – нежна стимулация с показалеца или със специална играчка. Не забравяйте да ползвате лубрикант.

* Ако отдавна сте с постоянен партньор, старайте се да правите секс поне веднъж седмично. Дори ако не ви се иска.

* Когато говорите на мъжа за еротичните си фантазии и желания, ползвайте "АЗ-съобщения". "Аз харесвам да ме пипат ето там" или "Аз направо се побърквам, когато ме целуват тук".

* Искате да доставите невероятно удоволствие на партньора си? Оставете го да легне по корем, може да подложите и възглавница. Той трябва да е леко възбуден, но не е задължително да е в ерекция. Бавно вкарайте в ануса му пръст или специален стимулатор на простатата, като първо смажете обилно с лубрикант. Движете пръста или играчката нагоре, по посока към пъпа. И следете реакцията на партньора – той най-вероятно ще ви помоли да продължите.

* Повечето мъже обичат дълбок минет. За да избегнете повръщатетлния рефлекс, постарайте се да отпуснете скулите и гърлото си. Добра поза за подобни занимания е следната – вие лежите с извита назад глава, а той стои зад тила ви. Не се опитвайте да имитирате вагина с устата си – оралните ласки дават съвсем друго усещане, както физически, така и психологически погледнато.


ключови думи:
жена мъж отношения секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември