Тихо се сипят... подаръци!

Обичаме да подаряваме, а ето и любимите ни места за избор
Тихо се сипят... подаръци!

Какво ще кажете за тая зима, а? Смятаме, че ако не ви е дошло още коледното настроение, то този пухкав сняг ще ви го стовари на главите веднага ;)

Освен това и подаръци ще има, убедени сме. А ако още не сте измислили какви, веднага ще ви дадем няколко специални идеи. Този път ви предлагаме да изберете дребни, но уникални подаръчета, сред които да вмъкнете и някои ръчно изработени джунджурии.

В София изборът от места, на които можете да откриете интересни предложения, е все по-голям, за наша радост. А в някои буквално можете да се загубите :)

Такъв е случаят с Perreyra на "Хр. Белчев"29, където има толкова неща, че ви се завива свят още с влизането. Дрехи, бижута и други аксесоари, плюс празнични украшения, голяма част от които – дело на млади български дизайнери, са само лек намек за възможностите, които ви се разкриват тук. Творенията на Нева Балникова, Искрен Лозанов, Таня Папаринова и други ви дебнат изкусително от всяко ъгълче. Perreyra можете да откриете и във фейсбук - тук.

Perreyra

Ако ще правите малки, но скъпи и неповторими дарове, то посетете непременно галерия "Теста" на "Шишман"8. Там е пълно с авторски неща както за носене и показване, така и за у дома, и няма начин да не си тръгнете с нещо наистина специално.

Testa

Zona Urbana вече е класика – кожените им гривни, забавните им играчки и мултифункционалните им ключодържатели биха се харесали и на най-придирчивия ви приятел. А чантите и портмонетата от рециклирани материали са нашият фаворит за предстоящите празници.

Zona Urbana

Най-новите ни любимци пък са симпатягите от Артелие, които правят авторски дрехи, но имат и далеч по-непретенциозни подаръци като стикери за дома и офиса, както и коледни играчки от рециклиран памук. Имат и декоративни възглавници и, изобщо, са страхотни. Засега обитават само виртуалното пространство, но скоро може и да се нанесат физически някъде.

Артелие

Артелие

Минаваме често и през Pretty Things, които от доста време се помещават на ул. "Кракра" 12 и имат симпатични джунджурии. Спираме се и в Дом за ангели на "Ген. Паренсов" 20 - тук от няколко години "изпълняват желания и сбъдват мечти".

О, да не забравяме и най-предпочитаната ни сладка изненада - захарните чудеса на Сладкишницата, които водят до пристрастяване! Бихме отвлекли Антония и бихме я заточили в нашата кухня за дълго, при това с чиста съвест!

Сладкишницата

Обичаме да поднасяме и от фантастичните капкейкове на Take A Cake Bakery, които винаги успяват да ни вдъхновят със сезонните си идеи.

Разбира се, трудно ще изброим всички места в столицата, от които можете да се снабдите с оригинален подарък, за това споменахме само "нашите". Очакваме обаче вие да споделите вашите. И нека Коледата бъде възможна отново ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май