Астролог назова удачните дати за шопинг, ето кои са те до края на октомври

Астролог назова удачните дати за шопинг, ето кои са те до края на октомври

Мрачната есен предразполага към повече харчене за справяне със сезонната депресия, твърдят психолози. Оборудването на ученици и студенти с обувки, дрехи и електронна техника също е в разгара си. А сезонните разпродажби и промоции изкушават зад всеки ъгъл.

Метафизици обаче съветват да се прави шопинг в точно определени дни, които те изчисляват предварително. Щастливите дати за пазаруване са доста важни както при закупуването на модна дрешка или ученическа раница, така и при по-голяма инвестиция – нов телевизор, инверторен климатик или автомобил.

Дефекти

"Закупените стоки в неподходящ момент бързо се амортизират и проявяват дефекти. Може дори да ви носят лош късмет”, казва астроезотерикът Мишел Никлева. Тя разкрива, че най-неудачните покупки човек обикновено прави на Луна без курс. Така се наричат мъртвите часови зони, в които месечината няма астрологични взаимодействия с другите планети, стои в последните градуси на определен зодиакален знак, но още не е навлязла в първите градуси на следващия.

Статистика

"Имам дългогодишни изследвания в тази област и вече почти никога не пазарувам, когато Луната е без курс, защото стоките се оказват неудачни, с дефекти и много скоро стават ненужни", твърди от личен опит астроложката. Тя е установила още, че небесното вето важи и за хранителните продукти, дори с много голяма сила. Защото Луната управлява и символизира както народа, така и храната.

Дати

За сполучливо пазаруване в остатъка от месец септември експертката съветва да се избере някоя от следните дати:  28, 30.

Дните за сполучлив шопинг през октомври са: 4, 5, 10, 11, 12, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 29, 30.

"Ако искате да не си пропилявате парите и да купите качествени стоки, горещо ви препоръчвам да ги спазите", съветва Мишел Никлева.

Екология

Всъщност вълшебните дати за пазаруване имат и висока екологична стойност, защото благодарение на тях човек по-дълго ползва закупените продукти. В противен случай планини от текстил и пластмаса и какви ли не вредни химикали отиват на бунището и замърсяват природата.

ключови думи:
шопинг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври