Не правете това пред мъже!

Не правете това пред мъже!

Всяка жена се стреми да изглежда най-привлекателна в очите на своя любим. В началото всички жени полагат много грижи за външния си вид, но след като двойката започне да живее под един покрив, това бива изтикано на заден план. Много дами забравят, че има неща, които никога не бива да се правят пред мъжете. Защо? Защото подобно поведение може да причини непоправими щети – например, да отврати мъжа и той да загуби своя интимен интерес към любимата си завинаги.

Какво подкопава романтиката и страстта? Какво никога не бива жените да правят пред своите мъже? Отговорите на тези въпроси дават психолозите.

Не оставяйте използвани продукти за лична хигиена на видно място

Вярно е, че продуктите за лична хигиена на жените се рекламират постоянно по телевизията и едва ли биха могли да изненадат никой мъж, все пак неща като тампони и превръзки не трябва да се набиват в очите на мъжа. Съхранявайте ги на закрити места. И внимавайте да забравите на видно място вече използвана превръзка или тампон. Това отвращава много. Гледката на употребяван продукт за лична хигиена може да остане задълго пред очите на мъжа и да убие желанието му за всякакъв интимен контакт.

Процедури по грижа за тялото и лицето

Гледката на жена с ролки или с маска на лицето, която спокойно се разхождат из апартамента пред любимия човек, не е особено приятна, твърдят психолозите. При вида на подобна "лелка" мъжът веднага губи желанието си за по-нататъшно общуване. Също така, никога не показвайте на мъжа си как епилирате нежеланото окосмяване, без значение за коя зона на тялото става въпрос.

Неестетични и гнусни навици

Ясно е, че живеейки с мъж е много трудно да скриеш всичко от очите му. Но да си чоплиш носа, да да гризеш ноктите си, да изпускаш газове, да мляскаш, когато ядеш или да се прозяваш, без да си закриваш устата с ръка, това може да отврати напълно всеки мъж. Такава жена бързо ще загуби уважението на своя любим и той ще започне да я възприема като примитивен и безинтересен човек.

Спортни занимания

Във филмите, разбира се, изглежда много красиво, когато някоя дългокрака и стройна красавица в къси шорти и предизвикателен топ, перфектен грим и разпусната коса се занимава с фитнес, правейки умопомрачаващи движения с гъвкавото си тяло. Запомнете, това е само по филмите! Наяве и в реалния живот е съвсем различно. Потна, зачервена, с прилепнала към скалпа коса, едва ли ще изглеждате неустоима за мъжа си, предупреждават специалистите. Занимавайте се с такива дейности далеч от мъжките очи.

Косми навсякъде

Косми по възглавницата, на пода и по гребена биха погнусили всички, включително и мъжа ви. Почиствайте дома често и поддържайте продуктите си за грижа за косата винаги чисти. Също така е много грозно да видиш жена да си гризе ноктите или да ги реже и да ги захвърля навсякъде. Такава жена силно отблъсква всеки мъж.

Източник: Флагман.бг

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април