Ето кои дрехи мъжете намират за привлекателни

Ето кои дрехи мъжете намират за привлекателни

Тайните на мъжете малко по малко се разкриват. Една от тях е — какво от женското облекло намират за привлекателно. Проучване, проведено от "Who What Wear", разкрива какво от женския гардероб впечатлява представителите на силния пол. От класическата черна рокля до изрязания потник, вижте кои са 10-те дрехи, които превръщат всяка жена в неустоимо създание. Най-добрата новина е, че вероятно вие вече ги имате в гардероба си.

 

1. Високи обувки и чорапи над коляното 

Мъжете харесват жени с високи токчета. Няма нищо по-предизвикателно и атрактивно от уверени и красиви жени, облечени леко провокативно. Освен това високите обувки издължават тялото, подобряват стойката и създават оптическата илюзия за по-дълги и слаби крака. Е, и чорапите над коляното също пасват на тази история идеално.

 

2. Мини поли и рокли по тялото

Няма как да не са харесвани от мъжете, тъй като чудесно подчертават извивките на женското тяло. Тънката линия между сексапила и вулгарността обаче лесно може да бъде прекрачена. Запомнете, че не бива да показвате всичко едновременно. Тясната рокля, която извайва тялото, не трябва да е прекалено къса или пък с огромно деколте.

 

3. Малката черна рокля

Секси и елегантна, а същевременно семпла и стилна. Малката черна рокля, подходяща за почти всеки повод е дреха, която трябва да притежава всяка жена. Мъжете също я считат за неустоима! А нужно ли е да обясняваме защо?

 

4. Клинове и всеки вид панталони, които са прилепнали по тялото

Кой би предположил, че нещо толкова семпло, каквото е дамският клин, може да се превърне в неотменна част от ежедневието на почти всяка жена? Не е тайна, че това облекло подчертава извивките и е страшно сексапилно!

 

5. Нещо червено

Съществуват неща, които акцентират върху чувствеността на жената, и определено червеният цвят е едно от тях. Учените твърдят, че жените, които носят червено, привличат най-много мъжките погледи, дори ако става въпрос само за аксесоар или червено червило.

 

6. Гол гръб и рамене

Няма нищо по-сексапилно от блуза или рокля с гол гръб или голи рамене. Дрехите с деколте тип "лодка" са изключително женствени. Това е перфектният начин една дама да загатне сексапил, без да е вулгарно и грозно.

 

7. Дантелените елементи

Трудно ще намерим по-романтична и гъвкава материя от дантелата. Може да бъде стилна, секси, кокетна, в зависимост от случая и намерението. Само няколко дантелени детайла могат да ви направят изключително привлекателна за представителите на силния пол.

 

8. Кожено яке

Всяка жена има в гардероба си поне едно кожено яке. Причината се крие във факта, че е универсална дреха, подходяща за всяко време от годината, която може да се съчетае с всеки стил. Мъжете намират дамите в кожено яке за независими, уверени и привлекателни.

 

9. Дънки и бял изрязан потник

Понякога най-простите неща са най-добрите! Винаги ще изглеждате невероятно в класическата комбинация от дънки и бял потник. Този сет е основен елемент от гардероба на всяка жена и никога няма да излезе от мода.

 

10. Спортен екип и шапка

Много жени не се чувстват секси, докато се потят в спортните си дрехи във фитнеса. Но истината е, че мъжете намират дамите, които тренират, за много привлекателни. Нека говорим честно. Едва ли има нещо, което да вълнува мъжете повече от спорта. Когато седнат да гледат някой любим мач, те не забелязват почти никого наоколо. Това е и основната причина представителите на силния пол да харесват жени, които си падат по спорт, носят спортни дрехи и шапки.

 

Запомнете, че нагласата е всичко!

 

Това определено е най-готиният съвет от всички. Хората виждат как се чувствате и ако се чувствате секси и уверена, няма значение какво носите. Всички очи ще са насочени към вас!

 

Източник: Framar.bg

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май