Тези амулети в къщата разпалват любовта и страстта

Тези амулети в къщата разпалват любовта и страстта

От край време хората са вярвали в силата на амулетите и са ги носели близо до сърцето си или са ги оставяли на определени места в домовете си. Някои амулети са били използвани за привличане на богатства и пари, а други за предпазване от нещастия. Тук ще ви покажем кои амулети са подходящи са любов и хармония и в кои части на спалнята си трябва да ги поставите.

Цветя в саксия и букети

Според Фън Шуй в дома ви трябва да има задължително свежи растения, а спалнята е неизменна част от него. Препоръчително е в нея да разполагате със саксия с алое вера или да имате ваза със слънчогледи. Тъй като с последните не винаги можете да се снабдите, можете и да окачите в кухнята си картина или гоблен на слънчогледи.

Цветята сами по себе си внасят положителна енергия в дома ви, но за спалнята е добре да наблегнете или на белите, които символизират искреността и обичта, или на червените, които привикват страст и пламенна любов.

Херувимчета

Добре е за любов и хармония в семейството да поставите няколко статуетки на херувимчета по рафтовете в спалнята или на нощните си шкафчета. Също така можете да окачите по стените на спалнята си художествени пана с образа на херувимчете или пък ангелски крила от стъкло или кристал. Освен че ще внесат стил и изисканост в помещението ви, ангелските крила, както и херувимчетата, са мощни амулети за любов и вярност.

Канела

Тя пази целият дом от лоша енергия, но определено най-подходящото място за нея, ако я използвате като амулет в спалнята, е да я поставите в гардероба си или върху нощните си шкафчета. Използвайте само пръчици канела, а не канела на прах, като можете да си направите цяло снопче, което освен да ви пази, би излъчвало и приятен аромат в спалнята ви.

Раковини и миди

За вярност, любов и отдаденост можете да украсите спалнята си с морски мидички, рапанчета, раковини и всякакви други предмети, които носят неизчерпаемата сила за вечност и отдаденост на морето или океана.

Пликчета с изсушени билки

Ушийте си сами от плат малки торбички, в които да пъхнете по няколко стръка от билките, които са за запазване на любовта и хармонията в семейството. Това са босилек, риган, див пелин, девесил и други. Можете да окачите из спалнята и няколко стръкчета изсушена лавандула, която от векове се използва за поддържане пламъка на любовта.

Жълъди

Поставете в купичка или буркан няколко жълъда в спалнята си, защото те поддържат любовта, дават на мъжете по-силна сексуална мощ, а жените даряват с плодовитост.

ключови думи:
амулети

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април