Любимите комплименти на мъжете

Любимите комплименти на мъжете

Комплиментът е доста противоречиво нещо. От една страна той може да е истина, с която искате да похвалите някого, но в същото време е ласкателство, преувеличение и някакво изкривяване на фактите. Огромен брой хора обаче харесват комплиментите. И сред тях не са само представители на красивата половина на човечеството, но и мъжете.

Вижте кои са любимите комплименти на нашите силни половинки:

Щастлива съм, че те имам!

Значимост, значимост и още веднъж значимост. Да направиш поне една жена щастлива, освен мама, вече е постижение от мъжка гледна точка.

Споделям твоята гледна точка

Комплимент, с който показвате на мъжа си, че държите на мнението му и то е много важно за вас. Има само малка разлика между тази формулировка и "Съгласна съм с теб", която мъжете не винаги разбират. Поне по отношение на споделянето, тоест разбирането, има няколко гледни точки. За щастие мнозина не обръщат внимание на този нюанс.

Винаги можеш да намериш правилните думи

Дори ако това не винаги е така. Леко преувеличение няма да навреди, нали? Но мъжът ще повярва, че той наистина разбира нещата и се справя добре в избора си на думи.

Ти си добър баща

Много важен момент - повечето мъже са наистина добри родители, но не са сигурни в това. Така че подкрепата е много важна. Не спирайте да повтаряте на мъжа си това.

Харесвам те такъв, какъвто си

Обикновено това е последвано от думи като: "но", "но също", "но ако". Но самата фраза е наистина ласкателна и мъжете я оценяват.

Готвиш добре

Разбира се, ако това е реално. Ако имате мъж до себе си, който може да готви и обича да се грижи за вечерята вкъщи, вие сте късметлийка. Похвалете го!

Можеш ли да ми помогнеш да поправя това?

Това звучи като въпрос, но всъщност си е голям комплимент за мъжете. По правило това означава: "Направи го вместо мен". Но мъжете нямат нищо против, защото това им позволява да почувстват своята стойност. Особено ако все пак могат да го поправят, а не да го счупят напълно.

Винаги ме слушаш

И човекът веднага осъзнава, че само той може да се справи с различни проблеми и само той може да ви помогне. Отново е от голямо значение за мъжете.

Толкова си трудолюбив

С това му казвате: "Продължавай с добрата работа и аз просто мога да ти бъда муза. Имаш нужда от муза, нали? За да се възхищавам на теб и постиженията ти".

Източчник: flagman.bg

 

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април