Фрази, които го издават, че лъже

Ето няколко "кодови" фрази, които издават това, че мъжът до вас ви разиграва.
Фрази, които го издават, че лъже

Мили дами, със сигурност всяка една от вас в определен момент се е съмнявала в достоверността на това, което половинката й говори. Ето няколко "кодови" фрази, които издават това, че мъжът до вас ви разиграва.

- "Говориш глупости" - Популярна мъжка реплика, която сама по себе си издава несигурност. Замислете се, че едно простичко "Не" е напълно достатъчно. Ако сте го попитали например "Ти, би ли излязъл на среща с новата колежка от офиса?", съответно той отговаря с "Говориш глупости". Е, това съгласете се идва малко в повече, сякаш с отговора си се опитва да компенсира нещо. Действие или просто помисъл - това няма значение, лъжата си е лъжа.

- "Тази жена" - Също много популярна реплика сред силната половина от човечеството. Обикновено с нея мъжът се опитва да обезличи, дори да се дистанцира от факта, че определена жена го е впечатлила.

- "Никога не бих го направил" - Никога не казвай никога - известно клише, в което се крие много повече истина, от колкото може да си представите. И така, ако въпросът ви е " Ти би ли ми изневерил", а отговорът, който получите е "О, не никога не бих го направил", считайте, че това вероятно вече се е случило.

- "Между другото" - Лъжците често обичат да вмятат теми в разговора. По този начин се застраховат, че вие няма да сте съсредоточени на 100% в разговора и ще могат спокойно да ви баламосат.

- "Защо да го правя" - Това е един от болестните въпроси на лъжците. Ако сте го попитала например " Вярно ли е, че снощи си се обаждал на бившата си?" и отговорът му е "Защо да го правя?", то считайте, че той не само се е обадил, но вероятно има и нещо повече.

ключови думи:
лъжа фрази

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април