Тази година ще е кошмарна за ТЕЗИ зодии

Тази година ще е кошмарна за ТЕЗИ зодии

2023 година ще премине под знака на Черния воден заек. Благодарение на неговото покровителство новата година ще бъде продуктивна и печеливша.

След Годината на тигъра, един опасен хищник, идва Годината на заека, която може да се превърне в преходен етап, водещ към спокойствие.

Заекът не обича конфликтите, така че миролюбивият символ ще донесе със себе си парични постъпления и ще помага на хората да постигнат финансова стабилност.

Но не на всички! За представителите на шест зодии 2023-та ще бъде фатална и ще им донесе много неприятности. Всички те ще страдат по различни причини, като най-голямо разочарование ги очаква в личния живот. 

Ето ги и тях:  

Близнаци 

Хората, родени под този зодиакален знак, не умеят да си подреждат приоритетите. Захващат се с няколко неща едновременно, но не ги довеждат докрай. Всичко това често води до проблеми в работата и загуба на пари.

Куп проблеми очакват Близнаците и в личния живот и всичко това, защото отделят прекалено много време на работа, но не и на половинката си. 

Всичко, с което се захванат, ще се изплъзва от ръцете им и няма да успяват да завършат нещата, които са започнали. Това ще им се отрази изключително негативно. Няма да има нито сила, нито желание да направят нещо и да се опитат по някакъв начин да коригират ситуацията.

Риби

За Рибите започва период на изпитания. Те ще трябва да докажат на всички, че имат сили да се справят с всякакви трудности.

Ще се наложи да обърнат специално внимание на здравето си. Много представители на знака са свикнали да се отдават на работата си, но през 2023 г. подобно усърдие може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Ще трябва да намерят време за почивка, в противен случай нещата само ще се влошават.

Освен това ще се наложи да бъдат особено внимателни с финансите, защото е възможно да станат жертва на измамници и да загубят много пари.

Лъв

Лъвовете са свикнали винаги да бъдат лидери във всичко, но през 2023 г. ще трябва да се примирят с ролята на аутсайдер и да направят всичко възможно, за да се отърват от новото си амплоа.

През годината представителите на знака ще се сблъскат със сериозни финансови затруднения. Възможно е много от тях да се разорят. За да предотвратят това, ще трябва внимателно да следят разходите и приходите си и при необходимост да се опитват да спестяват.

Проблеми очакват Лъвовете и в личния живот. Отношенията с любимия ще се влошат и нещата могат да завършат с раздяла. 

Стрелец

Големи промени очакват Стрелците в личния живот и в работата. Възможно е да се наложи да си потърсят ново работно място, защото могат да бъдат уволнени от предишното.

Бизнесмените ги чакат скандали и разногласия с партньорите. Това няма да доведе до нищо добро, ако не направят компромис.

Мнозина ще изпаднат в депресия и ще станат апатични. Само верните им и близки приятели ще им помогнат да се справят с това състояние, затова не трябва да развалят отношенията си с тях и да се вслушват в думите им, пише jenata.blitz.bg

 

ключови думи:
зодии

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април