Как да разбера дали и той ме харесва

Как да разбера дали и той ме харесва

Нищо не може да бъде по-хубаво от споделените чувства, но нерешителността, липсата на опит, както и срамежливостта могат са сложат край на всяка една красива любовна история, дори още преди да е започнала. Често жените губят ума си по някой мъж, но не предприемат първата крачка, защото не са сигурни в неговата реакция.

Затова днес ще ви разкрием как да разберете дали и той ви харесва, преди да предложите сърцето си. Това ще ви помогне да се предпазите от разочарования.

Всички знаем, че мъжете изпитват чувства, но за разлика от дамите не се справя добре с изразяването им. Затова представителките на нежния пол трябва на първо място да разчитат на интуицията си, за да разгадаят дали той ме харесва.

Има различни издайнически знаци, които могат да ви помогнат да познаете, че той има някакви чувства към вас и би искал да задълбочите отношенията си.

Вгледайте се в очите на човека, който харесвате. Ако зениците му се уголемяват, когато спре погледа си върху вас, това е сигурен знак, че сте събудили интереса му. Важно е да отбележим, че този неволен рефлекс е характерен не само за господата, но и за дамите.

Когато един мъж ви харесва, той слуша внимателно това, което му казвате, интересува се от думите ви, внимателно повдига вежди и отправя чести и искрени усмивки към вас.

Обърнете внимание на мимиката му. Облизва ли често устните си по време на разговор? Търси ли визуален контакт, докосва ли ви несъзнателно по ръцете? Можете да бъдете сигурни, че той не просто ви харесва, а има голям интерес към вас.

Ако един мъж ви харесва, вие буквално му спирате дъха - в мига, в който ви види, той несъзнателно поема въдух. Освен това ще направи всякакви опити за скъсяване на дистанцията, ще докосва дрехите ви, ще оправя яката на якето ви и ще отмества нежно косата от лицето ви.

Представителите на нежния пол са надарени с изострена интуиция, на която могат да разчитат в такива случаи. Затова, дами, ако се чудите дали той ви харесва или не, най-добре се вслушайте във вътрешния си глас, той няма да ви подведе.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април