В прекрасно февруарско настроение

С няколко добри идеи
В прекрасно февруарско настроение

Времето лети бързо, а? Ето, че започна и най-краткият месец от годината. За него казват, че е и най-студен и най-намръщен.

Но вие не вярвайте на всичко, което ви говорят. Вместо това, мобилизирайте креативността си и превърнете февруари в поредния магически период от живота си.

Ето как:

В месеца на любовта обичайте повече :) Изненадвайте приятно любимия човек и го затрупвайте с тонове нежност, внимание и ласки. Нещо повече, освежете интимния си живот с някоя добра секс идея, като тази например.

791871BlogFreePeople

Разнообразете менюто си и пробвайте нови рецепти. Сгответе си нещо екзотично и интересно. Посвещавайте всяка нова седмица на кухнята на различна държава. И не забравяйте да споделяте реализираните специалитети с добри приятели.

Задължително намирайте време за уединение и почивка. За целта си направете подходящо релакс кътче. Ето няколко идеи по този въпрос.

791870BlogFreePeople

Няма по-подходящ месец за консумация на вино ;} Напитката ще ви сгрее и ще ви отпусне – само не прекалявайте с приема ѝ, де.

В крайна сметка, ще стигнете до заключението, че февруари е като всеки друг месец от годината. Само вие може да го направите незабравим.

Желаем ви успешна седмица!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май