Внимавайте! Ето кои са опасните дни през октомври

Внимавайте! Ето кои са опасните дни през октомври

Когато правите планове за октомври, не забравяйте да вземете предвид опасните дни от този месец. Това ще ви помогне да заобиколите проблемите и препятствията по пътя, като държите късмета до себе си.

В тези дни споровете могат да ескалират, старите проблеми се връщат и се появяват нови. В такива ситуации е важно да бъдете позитивни, за да не срещате излишни проблеми и бързо да се справяте с възникналите пречки.

Ето през кои дни от октомври трябва да сте много внимателни:

7 октомври – преход на Венера към Стрелец

Това е много важен преход, но неблагоприятен. Огнената стигия изобщо не е това, от което тази планета се нуждае, за да се чувства добре. Факт е, че във Венера няма част от този елемент, така че ни очаква опасен ден, както и следващите няколко седмици до 4 ноември включително. Това ще бъде труден период за взаимоотношения с близки, както и време, когато енергийните запаси на хората могат много бързо да изсъхнат. Пестете силите си, като ги използвате много внимателно.

8 октомври – Слънцето в съвпад с Марс

Съвпадът е много опасен аспект, особено когато в него участва и Слънцето. Марс ще се скрие зад него, което ще предизвика мощен прилив на отрицателни вълни. Това ще се отрази негативно на живота на повечето от нас. Много хора на този ден ще станат емоционални, агресивни и не готови да правят отстъпки дори на близките си. Намирането на общ език ще бъде изключително трудно. Ще бъде много опасно време и, за съжаление, следващият ден ще го продължи.

9 октомври – Слънцето в съвпад с Меркурий

На този ден Слънцето ще бъде във връзка с друга планета – Меркурий. Това ще бъде вътрешна връзка, така че планетата ще застане точно пред нашата звезда. На този ден астролозите силно съветват да не пътувате и да пестите парите си. В допълнение трябва да се отбележи, че Меркурий и Марс също ще бъдат в съвпад. Това означава, че на 9-и ни очаква най-опасният ден от октомври. Отрицателната енергия ще бъде много силна. Оглеждайте се и в двете посоки и не рискувайте своя авторитет и репутацията си.

20 октомври – Пълнолуние в Овен

Както и миналия месец, това пълнолуние ще е в Овен. Този ден ще се превърне в почти точно повторение на предишното пълнолуние. За много от нас всичко ще излезе извън контрол. Друга част от хората ще развият несигурност и неразбираем вид агресия, нетърпимост. Огнената стихия ще извади Луната и нас самите от равновесие. Това ще бъде много предизвикателен работен ден, затова бъдете двойно по-внимателни.

30 октомври – Марс преминава в Скорпион

Този преход ще бъде много опасен. Ако Везните просто са донесли някакви неприятности, то Скорпионът почти напълно ще "изгаси" всичко добро, което е в Марс. Например, този транзит може да повлияе на нашата мотивация – в Скорпион планетата няма да може да ни даде желание да продължим напред. До 13 декември ще трябва по някакъв начин да се мотивираме. 30 октомври ще бъде най-мързеливият ден в месеца. Не очаквайте някой от вашите познати да иска да изпълни обещанията си. Не давайте заеми на никого на този ден.

ключови думи:
октомври опасни дни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Скорпион
24 октомври – 22 ноември