Антистрес терапия: нищоправенето

Безплатна, ефикасна и достъпна за всеки
Антистрес терапия: нищоправенето

Ще ни кажете, че много добре знаете за какво иде реч, ама изобщо не ви вярваме. Всъщност, кога през последните няколко месеца ви се е случвало да правите абсолютно... нищо? Мдааа. Бас хващаме, че точно сега ви е адски трудно да си спомните за подобен блажен момент.

Истината е, че дори в почивните дни, все си намирате различни "задачки" за вършене, нали? Или пък търчите наляво-надясно с приятели в опит да компенсирате със социалните контакти, защото нали били важни, както твърдят учените.

В крайна сметка, вместо наистина да си отдъхвате, се чувствате двойно по-изморени и изтощени. Резултатът е, че отивате на работа, за да си починете... от почивката. Което, ако питате нас, не е съвсем редно.

Не, че не сме същите. Подобно на вас, обожаваме динамиката и гледаме да си я причиняваме постоянно, без да се съобразяваме много-много с особеностите в календара. Дали е понеделник, или събота... Какво значение има това за човек, който кипи от енергия и има нужда да я оползотворява нон-стоп! 

inm.comНаясно сме все пак, че въпросната енергия не е неизчерпаем ресурс. Рано или късно, свършва.

За щастие, открихме, че нищоправенето е един чудесен начин за презареждане на "батериите".

Плюс това, е евтина и абсолютно лесна за изпълнение антистрес терапия.

Как: поне един ден в месеца прекарайте в състояние на пълно размазване :) Заслужили сте си го – без срещи, без тичане, "изключени"... 

Поизлежавайте се на дивана, усамотете се, потопете се в света на интересна книга. Това е вашият ден за нищоправене – възползвайте се от него максимално пълноценно. 

Ама този път наистина! ;) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май