Най-големите пророци със страховити прогнози за близкото бъдеще

Най-големите пророци със страховити прогнози за близкото бъдеще

Руски ясновидци правят страховити прогнози за бъдещето. Монахът Йоан Николски предсказал глад, говорил и за край на цивилизацията в Русия, за липса на вода и ток. Малцина щели да оцелеят, а от кризата щели да се възползват Япония и Китай, които щели да превземат Сибир, пише esoreiter.ru, цитирайки pravda.ru.

Според Пелагия Рязанская пък не само ни очаква глад, но и хората щели да започнат да се ядат един други. Щяло да има и гонения на православни.

Йеромонахът от Саровския манастир Серафим Саровски от своя страна предсказал обединение на всички славянски народи, като ролята на православна Русия щяла да е водеща.

Руските издания цитират и думи на Ванга. Българската ясновидка казала, че Европа ще бъде опустошена от войни, но човек с името Владимир щял да донесе спасение и господство на Русия. Страната щяла да устои на политическите сътресения.

Пророчицата от Петрич обаче прогнозирала, че през 2022 година населението в Русия ще намалее. Тя говорила и за обединение с Китай и Индия.

Мишел Нострадамус пък предсказал, че почти целия век щял да бъде с войни, но Русия щяла да изпълнява ролята на миротворец. Очаква ни сериозна криза, но не по-рано от 2029 г. И през 2035 г. ще започне златен век за православната страна. Също през този век тя ще влезе в съюз с Великобритания, Китай и Индия, пише pravda.ru, цитирайки прогнози от френския астролог.

Мъдрецът Лаврентий Черниговски прогнозирал, че в Русия ще се строят масово нови храмове, ще започне укрепване на православната вяра и духовното възраждане на нацията.

Различни доктрини и секти ще престанат да съществуват, но през третото десетилетие щели да започнат гонения срещу християните.

Теодосий Йерусалимски също предсказва Третата световна война, която ще започне на Изток.

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април