Ясновидка: Путин обича България и няма да ѝ посегне

Ясновидка: Путин обича България и няма да ѝ посегне

Веска Ковачева е родена на Петковден в с. Горна Липница, община Павликени. Има обикновено, но много хубаво детство. Израснала бедно, но обгрижена с много любов от своите родители. Кръстена е на баба си Веска, която изиграва голяма роля в живота ѝ и от която наследява дарбата си. Ясновидката от първото българско евросело Джулюница е щастливо омъжена, има две прекрасни внучки – Божидара и Емилия. И двете родени след нейни молитви и пророчества, кръстени на светци. Популярна е из цяла България и предсказва с помощта на над 90 икони, които са в параклиса ѝ, пише "Ретро".

"В момента ми се казва, че в България ще има промени, които през март ще се почувстват по-осезаемо. Тия промени ще бъдат и политически, и геостратегически. Ще има много обърквания дотогава, пак ще има напрежение, докато се оформи кабинет, който ще започне положителни промени, макар и не чак такива, каквито иска народът. Пак ще има бунтове, но в крайна сметка до лятото нещата ще се кротнат. Като цяло за България промените ще настъпят, но не толкова и такива, каквито искаме. Още сме във фаза, от която ще излезем чак в края на годината. Тогава по-осезаемо българинът ще почувства това, което иска", прогнозира тя.

"Ще има катаклизми, но слаби, няма да бъдат фатални, няма да бъдат сериозни. Ще има наводнения, казва ми се, че ще е заради планетни влияния. Като цяло големи катаклизми българския народ не го очакват. Просто трябва да се въоръжи с търпение до есента на годината", предрича още гадателката.

За войната в Украйна тя прогнозира: "Путин не го казва, но той обича България и няма да ѝ посегне. Конфликтът между Русия и Украйна ще приключи това лято. Ще има договаряния. Така е писано и така ще стане".

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април