Махнете ги веднага! 6 неща, които носят бедност и беди в дома ви

Махнете ги веднага! 6 неща, които носят бедност и беди в дома ви

Безпорядъкът и предметите, от които е най-добре да се отървете, могат да блокират положителната енергия и да допринесат за изтичането на парите от нея.

Капещи кранове

Те са пряк път към бедността. Освен че увеличават разходите за комунални услуги, водата буквално изсмуква паричната енергия, пречи на финансовата стабилност и затруднява спестяването на пари.

Прах и боклук

Натрупването на прах в ъглите допринася за стагнация на енергията и предотвратява навлизането на положителна енергия в къщата. Заедно с боклука, който заема полезно място в дома, мръсотията отблъсква паричния късмет и пречи на привличането на финанси.

Празни бутилки и буркани

Много хора събират буркани, бутилки и други съдове за бъдеща употреба или пък съхраняват в тях всякакви дреболии. Но ако празните съдове стоят по масите, затрупват цялата кухня или са превзели балкона, и дума не може да става за просперитет.

Бурканите и бутилките трябва да са подредени на едно място в очакване на деня, в който отново ще влязат в употреба. А всичко излишно да отиде на боклука!

Безброй статуетки и магнити

Мнозина са свикнали да пазят различни сувенири, закупени при поредното пътуване, но понякога техният брой просто пречи. Безкрайното почистване, постоянното натрупване на прах и визуалното усещане за бъркотия не внасят оптимизъм и водят до финансови затруднения.

Струва си да се отървете от ненужния боклук, за да може енергията на къщата да остане положителна.

Стари вещи

В гардеробите, скриновете и килера често може да откриете вещи, които повече няма да използвате. Носените дрехи привличат бедност, особено ако са скъсани, мръсни или предизвикват негативни спомени.

Експертите по биоенергетиката препоръчват да ги изхвърлите, за да се отървете от всичко, което създава бъркотия.

Мръсни прозорци

Светлите и просторни пространства създават благоприятна енергия, докато мръсотията и петната по стъклените и огледални повърхности привличат бедността.

За да затворите канала, през който изтичат парите, трябва да поддържате прозорците и огледалата чисти, като периодично ги избърсвате и организирате генерално почистване.  

Източник: jenata.blitz.bg

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април