Високи бели извънземни посещават родопското село Орехово

Високи бели извънземни посещават родопското село Орехово

В близост до Чепеларе, сгушено сред борови гори, орехови дървета и птичи песни, е селцето Орехово с почти 5-вековна история.

Домовете с около 150 жители са обградени от планини с над 20 параклиса и светилища и над 30 неизследвани големи пещери в региона. Тук историите за светещите кълба, топки, духове и извънземни не стихват от десетилетия, а всички местни са категорични, че са виждали присъствие на НЛО.

Жителите на селото описват извънземните като бели и високи същества. Корабите им редовно се реели над планината, от която смятат, че се зареждали.

Правени са много опити да бъдат заснети, а на някои от кадрите се виждат що-годе ясно.

Районът на Родопите южно и югоизточно от Пловдив, както и районът на Рилските езера са сред местата с най-голяма концентрация на странни небесни явления, твърди чл.-кор. д.ф.н. от БАН проф. Петър Велинов. Световнопризнатият учен е създал теория за въздействието на галактическите и аномални космически лъчи в атмосферата на Земята и планетите.

Най-много НЛО у нас има над Родопите, особено в района над Асеновград, където има доста бивши тракийски светилища като Белинташ. Те са силно енергийни и според експерти точно затова извънземните ги посещавали, пише Ретро"."

ключови думи:
извънземни НЛО

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април