Българин строи сандъка на Кивота, чертежите дадени от извънземни

Българин строи сандъка на Кивота, чертежите дадени от извънземни

Българин строи сандъка на Кивота, а чертежите му дали извънземни, които го отвлекли преди около четвърт век.
Това сподели единствено пред "България днес" бургаският лечител Слав Хрелев.

"Сандъкът на Кивота ще е най-скъпото съоръжение, изграждано някога в България. Досега не съм казвал за него. И отказвам интервюта, защото се убедих през последните години, че хората приемат думите ми разнопосочно. Още не са готови да разберат. Аз съм патриот и родолюбец и това ме натъжава. Затова предпочитам да стоя в зоната на смирението и да не шумя около себе си. С божията помощ средства намирам. Лечител съм, имам си светилище, правя семинари. Идват много хора, които остават доволни и ми помагат", разказва Хрелев.

"Изработката върви много бавно, за да е качествена и да служи вечно. Прави се от хинап - "желязното дърво", обяснява лечителят строител. (Хинапът е китайска фурма, за която се смята, че лекува сърцето, черния дроб, бъбреците. Дървото е с много твърда дървесина, откъдето идва името му. През зимата издържа до -30 градуса, б.а.) Слав отказва да дава повече подробности за Кивота, но пък споделя, че чертежа за библейското съоръжение му дали извънземни.

 

Слав Хрелев

Слав Хрелев


"Това са добронамерени към земляните извънземни. Соларни извънземни, живеят от другата страна на Слънцето. Те искат да ни помогнат. Контактът ми с тях започна през 1993 г. Дойдоха в дома ми, снимал съм ги. Стояха до дъщеря ми и внучката ми. Не си измислям и не халюцинирам, който каквото ще да си мисли", категоричен е бургазлията.

Разказва, че в една нощ извънземните го отвлекли на кораба си и му направили нещо, за което няма ясни спомени. Запомнил само масата, на която две извънземни от женски пол го сложили да легне. Самите извънземни били човекоподобни. Но някои от тях нямали ръце. Били нисички - малко над половин метър, с разнообразни лица, обвити с нещо като ореол от енергия и светлина.

"Когато се прибрах след ден, разбрах, че вече имам нечовешки способности. Можех да местя предмети от разстояние, да бутна човек само със силата на енергията. Разбрах и че мога да лекувам. Очите ми станаха като рентген, можех да сканирам хората и да виждам болестите. Почнах да стопявам кисти и тумори, да лекувам проблеми на белите дробове", разказва Слав Хрелев.
Извънземните започнали да му дават и чертежи на уреди, които сам да изработи и с които да лекува хората. Единият уред се казва метатрон и поддържа енергийните полета около нас в хармония, за да държи болестите и лошите неща далеч.

Метатронът обединявал и силите на надарените, избрани хора на планетата, които се борят срещу тъмните сили. Друго изобретение са метални съоръжения във формата на деветлъчна звезда, които фокусират като през лупа енергийни вибрации от Вселената.

"Излъчват благодат. Като минеш край съоръжението, усещаш прилив на сили и божественото", убеден е Хрелев. За него няма противоречие между вярата му в Бога и срещата с извънземните.

"И Тесла, и баба Ванга, и Преподобна Стойна, и Петка Самарджийска са се срещали с извънземни. Самия Иисус Христос го има изобразен на икона с ракета", мотивира теорията си строителят на Кивота Слав Хрелев.

Ковчегът пази Божите заповеди,
  тежал 300 килограма

Според Библията Кивотът - ковчегът, в който се съхраняват каменните плочи с 10-те Божи заповеди, които Бог дал на Мойсей, представлявал сандък от акациево дърво. Бил е дълъг 1,25 м и висок и широк по 0,75 м. Отвън и отвътре облицован с тънки златни листове и тежал около 300 килограма. Изследователите не са наясно защо е тежал толкова много, ако там са се съхранявали само Божите скрижали. При разрушаването на Соломоновия храм в Йерусалим през 587 г. преди Христа Кивотът изчезва и оттогава в света витаят много хипотези за неговото местонахождение. Една от версиите е, че се намира някъде под Ватикана.

Източник: България днес

ключови думи:
Кивот

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април