3 стъпки, които правят секса страхотен

А това е основен фактор за връзката
3 стъпки, които правят секса страхотен

Добрият секс е полезен в толкова много аспекти – освобождава стреса, помага на съня и подсилва имунната система. Едно от най-добрите предимства на редовната активност в спалнята е укрепване на връзката с партньора ви.

Всичко това е подкрепено от науката. Според данни на проучване, поместено в Psychological Science, двойките изпитват по-високо ниво на сексуално удовлетворение дори два дни след секс. Това е особено важно за цялостното удовлетворение от връзката.

С тези 3 стъпки можете да имате по-щастлив и удовлетворяващ сексуален живот.

1. Докосвайте се често

Всички пози по време на секс имат своите предимства, но при някои от тях телата ви са по-раздалечени едно от друго. В това, разбира се, няма нищо лошо, но за да почувствате емоционална близост с партньора си, по-често избирайте пози, при които телата ви са по-близо.

Това ви позволява да усетите топлите си тела. Така допълнително се изгражда близост помежду ви.

2. Обърнете по-голямо внимание на любовната игра

Повечето жени се нуждаят от други форми на стимулиране, освен самия полов акт, за да достигнат до оргазъм. А липсата на оргазъм не оказва благоприятно влияние на връзката.

Когато отделите достатъчно време на любовната игра, това ви сближава още повече и изпълва телата ви със сладко очакване. А колкото повече то се натрупва, толкова по-голямо удоволствие носи сексът след това.

3. Споделяйте открито своите предпочитания и фантазии

Откритото споделяне на начина, по който обичате да бъдете докосвани, както и предпочитаните от вас движения, ще ви помогнат да достигнете до по-голямо удоволствие. Това помага и на партньора да се отпусне и да сподели с вас желанията си.

По време на секс дори може да го напътствате, като прошепвате в ухото му къде искате да бъдете докосвани.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Водолей
21 януари – 19 февруари