Фреш

Днес възнамеряваме да ви очароваме посредством фотография на зехтин, капсулиран в изомалт и...

Днес възнамеряваме да ви очароваме посредством фотография на зехтин, капсулиран в изомалт и поднесен върху купчинка сол. Изомалтът е заместител на захарта, който се произвежда от захарно цвекло и има сходни физични качества с тази разлика, че е по-устойчив на влага и неподатлив на кристализиране. Друго негово предимство е, че остава прозрачен дори и след разтапяне, което го прави идеален за нуждите на молекулярната гастрономия. Да ви е сладко, мазно и солено в тази иначе неприветлива сряда ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май